Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Στο τέλος θα κάνει παρέα στον Άκη, ο..Στουρνάρας.


Το κελί 33 του Κορυδαλλού δείχνουν στον υπουργό Οικονομικών τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το σκάνδαλο της Siemens.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανεβάζει κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση ενώ παράλληλα καλεί και τον υπουργό Οικονομικών να σκεφτεί δύο και τρεις φορές πριν βάλει την υπογραφή του και δώσει συγχωροχάρτι στο γερμανικό κολοσσό.

Η διάταξη που ψηφίστηκε στη Βουλή, και σύμφωνα με την οποία ,έκλεινε οριστικά το σκάνδαλο της Siemens με την έγκριση ενός σχεδίου συμφωνίας Συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των Εταιριών Siemens AG και Siemens ΑΕ, για μας παραμένει ανοιχτή και δεν παραγράφει τα αδικήματα ,λένε εμμέσως πλην σαφώς στην Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και εφτά βουλευτές του ζητάνε από τον υπουργό Οικονομικών να μην προχωρήσει στη συμφωνία με το σκεπτικό ότι «τέτοια ψήφιση του ανωτέρου σχεδίου επισύρει βαρύτατη ευθύνη για την συγκάλυψη των ευθυνών όσων ενέχονται στο σκάνδαλο και προέρχονται από τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η δε τυχόν υπογραφή του σχεδίου από τον κ. Υπουργό Οικονομικών επί τη βάσει της προ περιγραφόμενης παράνομης και άκυρης εξουσιοδότησης ,από βουλευτές κομμάτων που είναι τα ίδια ενεχόμενα στο σκάνδαλο, θα αποτελέσει πράξη καθ ’όλα παράνομη και εξόφθαλμη επιζήμια για τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου, συνιστώσα, πλην άλλων, απιστία και παράβαση καθήκοντος».

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Άκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...