Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Στην Ελλάδα δεν έχουμε πρόβλημα από ανυπαρξία νόμων, αλλά από την μη εφαρμογή τους.


Διαβάζουμε ότι έστησαν παζάρι και πουλούσαν σκοτωμένα σκυλιά οι λαθρομετανάστες. Παρόμοιες πράξεις αποτελούν ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας μάλιστα πολυετείς φυλακίσεις άνευ δικαιώματος εξαγοράς.
Που ήταν λοιπόν η αστυνομία η έστω η δημοτική; Στα καφενεία και έπιναν.. καφέ; Μιλάμε για την οδό Αγησιλάου όπου στήθηκε το αυτοσχέδιο παζάρι και  είναι στο κέντρο της Αθήνας. Το επόμενο θα γίνει έξω από την Βουλή.  Με το δίκιο τους λοιπόν σοκαρίστηκαν πολλοί Έλληνες πολίτες που βρέθηκαν στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είδαν σκυλιά σκοτωμένα, κρεμασμένα ανάποδα σε ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος».

Το καταγγέλλουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκατοντάδες κάτοικοι της Αθήνας, έντρομοι και γεμάτοι οργή στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία. Με ανακοίνωση της Φιλοζωικής, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, γίνεται λόγος για πληθώρα επώνυμων καταγγελιών για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες όταν είδαν κρεμασμένα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές».

Τις καταγγελίες αυτές, έρχονται να επιβεβαιώσουν δεκάδες άλλες που αφορούν στην εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες.
Ο….λουκάνικος  πάντως μέχρι στιγμής, την έχει γλυτώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...