Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ποιος ντροπιάζει ποιο πολύ τον αθλητισμο, η Παπαχρήστου η το αρχιλαμόγιο ο Κούβελος;


Η δήλωση της Παπαχρήστου μέσω twitter της στοίχισε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μετά από απόφαση του άθλιου Σπύρου Καπράλου, ο οποίος έκρινε ότι η τοποθέτησή της δεν συνάδει με το Ολυμπιακό Ιδεώδες, ( ποιο ιδεώδες ρε αχρείε αυτό του Τζέκου  της Θάνου και του ..Κεντέρη;)  αποφασίστηκε να αποκλειστεί από την ελληνική ομάδα! Νωρίτερα, την είδηση είχε επιβεβαιώσει και ο παντός καιρού ΑΡΠΑΧΤΑΔΟΡΟΣ που ξέχασε να δηλώσει το εκατομμύριο, αρχηγός της αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Όταν έχετε ρε ξεφτίλες  αρχηγό της αποστολής ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια που όποια σκανδαλόπετρα και αν σηκώσεις θα τον βρεις από κάτω, μιλάτε για αθλητισμό και ιδεώδη;
Αηδία και μόνο προκαλεί η απόφαση της πολιτείας να στερήσει από την νεαρή αθλήτρια την συμμετοχή της από τους Ολυμπιακούς αγώνες για ένα σχόλιο-ανέκδοτο, και την στιγμή που η χώρα μας έχει γίνει δουλικό στις ορέξεις των δανειστών  και της Ε.Ε, το ελληνικό κράτος που κυβερνάτε από αισχρούς προδότες, να ξεσπά για πολλοστή φορά στους Έλληνες πολίτες, και να μην ανοίγει ..μύτη. Ντροπή και αίσχος.
Την αρχή έκανε ο μέχρι τα νύχια αμαρτωλός ΣΕΓΑΣ, ο οποίος με ανακοίνωση καταπέλτη καταδίκασε την αθλήτρια και την παρέπεμψε στην αθλητική επιτροπή της Ομοσπονδίας. Η ΕΟΕ στην οποία κατοικοεδρεύει ότι ποιο σάπιο υπάρχει, ήταν εξαρχής απόλυτα ενήμερη για το συμβάν. Από την πλευρά του ο ΣΕΓΑΣ είναι δεδομένο, όπως άλλωστε λέει και στην ανακοίνωση, πως θα συντασσόταν με ό,τι απόφαση πάρει η Ολυμπιακή Επιτροπή. Κι από τις δυο πλευρές, εκφράζεται δήθεν πέρα από προβληματισμός κι απορία για ποιο λόγο έκανε κάτι τέτοιο η Παπαχρήστου, που, μάλιστα, είχε κι αρκετές πιθανότητες για μετάλλιο στο Λονδίνο.

Το τόσο δήθεν ρατσιστικό ανέκδοτο που έγραψε η Παπαχρήστου,  ήταν… «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!», και η οποία στη συνέχεια αφού ακολούθησαν θυελλώδης αντιδράσεις, προσπάθησε να ανασκευάσει, αλλά την πρόλαβαν, διότι ευκαιρία ήθελαν όλα τα τρωκτικά που λυμαίνονται και συντηρούνται από το  υποτιθέμενο …αθλητικό ιδεώδες,  να δείξουν …πυγμή.  

Τουλάχιστον η Βούλα Παπαχρήστου δεν ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο στην εφορία της


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...