Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Έχει χαθεί η μπάλα.

Κορωνοϊός: Στα 286 τα νέα κρούσματα, πάνω από τα μισά στην Αττική.

Αναπροσαρμόζεται το ωράριο για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κλείνουν περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες από σήμερα τα μεσάνυχτα. Στην Αττική και σε Ημαθία, Κιλκίς, Πιερία, Χαλκιδική, Χανιά, Ηράκλειο, αναστέλλεται η λειτουργία κάθε είδους επιχείρησης λιανικής όπως περίπτερα, κάβες και μίνι μάρκετ μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 05:00 το πρωί. Το μέτρο θα ισχύει από αύριο, Σάββατο 26.09.2020 έως και τις 4 Οκτωβρίου. Εξαιρούνται τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία.

Ανακοινώθηκε επίσης πως η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων τίθεται σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων, καθώς παρατηρείται επιδημιολογική έξαρση.

Από τον επόμενο μήνα θα μας ζαλίσουν πάλι τους όρχεις αφού θα ξεκινήσει νέα καμπάνια ενημέρωσης, όπως το «Μένουμε Σπίτι», όπου θα γίνει μέσω σποτ που θα προβληθούν από τους εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς. Το φανερό ποσό που θα διατεθεί για αυτή την καμπάνια θα είναι 2 εκατομμύρια ευρώ συν το ΦΠΑ.

Χαρδαλιάς: «Αν δεν αποδώσουν όλα τα μέτρα προφανώς θα πάμε σε καραντίνα»!

Σε ερώτηση ποια μέτρα πιθανολογεί ότι μπορεί να εφαρμοστούν, έφερε ως παράδειγμα τη χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς ή μέτρα που θα αφορούν ηλικιακές ομάδες πληθυσμού, όπως άνω των 65 ετών.

Τριήμερο στην Τήνο έχει ξεκινήσει ο Κούλης αφού αργά το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε στο λιμάνι.

Ο Κούλης αφού έκανε το διάγγελμα την Πέμπτη, αποφάσισε να χαλαρώσει, παρά τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν σε επίπεδο κορονοϊού αλλά και στη Θεσσαλία, που κυριολεκτικά πνίγηκε ενόσω τα προβλήματα παραμένουν. Όσο για το μέγεθος της συνοδείας του;  Μόνο απαρατήρητα δεν θα μπορούσαν να περάσουν δώδεκα άτομα με δύο αυτοκίνητα και δύο μηχανές που αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του νησιού ενώ άλλοι δέκα συνόδευαν τον Κυρ. Μητσοτάκη κατά την κάθοδό του από το πλοίο. Συνολικά 22 άτομα. 

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΙΧΝΟΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ
ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΙΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ

https://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/3eshkwmos-ston-ebro-oi-kampanes-8a-xtyphsoyn-pen8ima-shmera-sto-tyxero-oi-katoikoi-katebainoyn-sthn-ale3andro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...