Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Απόβαση λαθρομεταναστών στην Κρήτη.



Κατά τα λοιπά τα σύνορα φυλάσσονται.
Από το πρωί έχει σημάνει συναγερμός στο Λιμενικό, καθώς σκάφος με λαθρομετανάστες εντοπίστηκε νότια των Χανίων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σκάφος επιβαίνουν περίπου 70-80 άτομα, μεταξύ των οποίων υπάρχουν γυναίκες και παιδιά. Το σκάφος αρχικά κατάφερε να προσεγγίσει σημείο της ευρύτερης περιοχής και περίπου 11 άτομα (8 ενήλικες και 3 παιδιά) κατάφεραν να αποβιβαστούν, κοντά στο Στόμιο και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κανδάνου-Σελίνου Αντώνη Περράκη, το σκάφος με τους μετανάστες που παραμένουν πάνω σε αυτό, αναμένεται να οδηγηθεί στο λιμάνι της Παλαιόχωρας.
Αρχικά το σκάφος με τους μετανάστες επιχείρησε να κατευθυνθεί σε διεθνή ύδατα, αλλά εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών αυτό δεν έγινε εφικτό.
Παράλληλα οι αρχές βρίσκονται σε αναζήτηση του χώρου στον οποίο θα μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες.
zarpanews.gr

Κρήτη: ΠΑΡΑΝΟΜΗ Πορεία ισλαμιστών προς τιμή του Μωάμεθ με πράσινες σημαίες, ημισέληνο και με συνθήματα «Αλλάχ Ακμπάρ» και την Ελληνική αστυνομία ΘΕΑΤΗ.

 

Το καταπρώτο Κέντρο εισβολέων - εποίκων - λαθρομεταναστών στη χώρα, για... όσους δεν το γνωρίζετε, το ίδρυσε ο Πάκης Παυλόπουλος, το 2006, στο Φυλάκιο Έβρου. Εντάξει; Ταμάμ; Γκιουζέλ; Έτσι, για να μαθαίνετε το τι γίνεται σ' αυτό το κωλοχανείο... εδώ και χρόοοονια... Το δεύτερο, ήταν στη Σάμο παρακαλώ, λίγες εβδομάδες μετά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...