Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Στην «κόκκινη λίστα» και της Βρετανίας Κρήτη, Μύκονος, Λέσβος, Τήνος, Σέριφος, Σαντορίνη, Ζάκυνθος.



 «Αγώνα δρόμου» προκειμένου να φύγουν από τα επτά ελληνικά νησιά, που προστέθηκαν στην «κόκκινη λίστα» της βρετανικής κυβέρνησης, κάνουν περίπου 60.000 Βρετανοί -σύμφωνα με τη Daily Mail- καθώς αν δεν προλάβουν την προθεσμία επιστροφής στη χώρα τους, θα αναγκαστούν να παραμείνουν σε 14ημερη καραντίνα.  
Τη Δευτέρα ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς ανακοίνωσε ότι οι Βρετανοί που βρίσκονται σε Λέσβο, Τήνο, Σέριφο, Μύκονο, Κρήτη, Σαντορίνη και Ζάκυνθο πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα έως την προσεχή Τετάρτη στις 4 π.μ., ειδάλλως θα υποβάλλονται σε καραντίνα αμέσως μετά την επιστροφή τους στη Βρετανία. Από την ανακοίνωση αυτή και μετά, οι τουρίστες έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για να αλλάξουν τα σχέδιά τους, με πολλούς να κλείνουν πτήσεις την τελευταία στιγμή ώστε να μην μπουν σε αυτο-απομόνωση για δύο εβδομάδες στη Βρετανία. 
Σύμφωνα με την Daily Mail ωστόσο, οι παραθεριστές κάνουν λόγο για τεράστιες αυξήσεις στις τιμές για την επιστροφή τους πίσω στη Βρετανία, με μερικούς να πρέπει να πληρώσουν τρεις φορές περισσότερο από ό,τι είχαν προγραμματίσει. 
Να σημειωθεί ότι η Σκωτία επιβάλλει καραντίνα 14 ημερών σε όσους έρχονται από την Ελλάδα γενικά, ενώ η Ουαλία απαγόρευσε τα ταξίδια σε μεγαλύτερο αριθμό ελληνικών νησιών.

 

«κόκκινη λίστα» με ελληνικά νησιά και από την Ολλανδία! Κλείνουν πρόωρα χιλιάδες ξενοδοχεία

Η οδηγία ισχύει από σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου και όλοι όσοι επιστρέφουν στην Ολλανδία από κάποιο από τα ελληνικά νησιά θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα για δέκα μέρες.

 

Κρούσματα κορονοϊού σε παιδικό σταθμό και Γυμνάσιο στα Τρίκαλα.

Άρχισαν... τα κρούσματα πριν καν ανοίξουν τα σχολεία

Οι βρεφονηπιακοί στο επίκεντρο:Κρούσματα σε Μοσχάτο, Κορυδαλλό, Τρίκαλα.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟ ΠΑΠΑΡΟΙΟΣ ...;;;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...