Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

«Θαυμάστε τους»! οι δοσίλογοι μπέρδεψαν τις κουκούλες με τις μάσκες.

Δεν είναι δυνατόν, οι κυβερνώντες να είναι τόσο τραγικά ανίκανοι και γελοίοι και επιλέγουν αυτό να το γνωστοποιούν με κάθε ευκαιρία. Κάτι άλλο συμβαίνει που αδυνατούμε να εντοπίσουμε.

Το τι υποδοχή είχε από τους χρήστες του διαδικτύου το γεγονός ότι μοιράστηκαν σήμερα μάσκες στους μαθητές στα σχολεία δεν περιγράφεται. (Σας παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα από σχετικές τοποθετήσεις χρηστών του twitter).

Νέα γκρίνια στο Twitter με το... μέγεθος: «Έβαλες αιώρα στον κήπο; Όχι, η μάσκα του παιδιού είναι»[εικόνες]

Για τις ολοφάνερα υπερμεγέθεις μάσκες, το ελληνικό δημόσιο έβγαλε από τα τα ταμεία του 6,2 εκ ευρώ.

Πέρα του γεγονότος ότι ο διαγωνισμός ήταν "μαϊμού"η ανικανότητα της ΚΕΔΕ αποδεικνύετε άνευ προηγουμένου αφού αρκετές από τις μάσκες που διανεμήθηκαν στα παιδιά είχαν υπερβολικό -και ακατάλληλο- μέγεθος, ενώ τα παγουρίνια που μοίρασε το υπουργείο παιδείας ύστερα από δωρεά του ιδρύματος Λασκαρίδης  δε χωράνε ούτε ένα ποτήρι νερό

 

Μόσιαλος: Να ξεσηκωθεί η σιωπηλή πλειοψηφία ενημερωμένων για τον κορωνοϊό -Κόντρα στη μικρή μειοψηφία των αρνητών

Μωρέ καλά θα ήταν να ξεσηκωθούν, αλλά για να σας πάρουν με τις πέτρες.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ –ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ (ΦΩΤΟ)

 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ – ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

 

1η λιποθυμία σε παιδάκι Δημοτικού από μάσκα... "Θα μαρτυρήσετε της μάνας σας το γάλα"...

Στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, στο 1ο Δημοτικό σχολείο, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τρία παιδιά λιποθύμησαν σήμερα κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας.Ευτυχώς, στον χώρο βρίσκονταν δύο γονείς που είναι γιατροί και προσέφεραν άμεσα πρώτες βοήθειες στα παιδιά. Στην ΖΑΚΥΝΘΟ, όπως υποστηρίζει μητέρα η κόρη της, η οποία πηγαίνει στην πρώτη τάξη του δημοτικού, λιποθύμησε όταν βγήκε για τον αγιασμό στο προαύλιο του σχολείου.  

 

«Ταφόπλακα» στην οικονομία βάζει ο Μητσοτάκης -Έτοιμος για νέα περιοριστικά μέτρα -Θα τα «φορτώσει» στους λοιμωξιολόγους

 

Στα αλουμίνια Exalco ανέθεσαν τις μάσκες-εκτρώματα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...