Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Μόρια θα λες και θα κλαίς




Η πρώτη νύχτα μετά την καταστροφή του καταυλισμού στη Μόρια ήταν πολύ δύσκολη καθώς οι λαθρομετανάστες , έστησαν σκηνές ακόμα και στα πεζοδρόμια, στον οδικό άξονα που ενώνει τον τόπο που βρισκόταν η δομή με τη Μυτιλήνη. 

Στην πλειονότητά τους οι  λαθρομετανάστες κοιμούνται στον δρόμο και εντελώς  απροφύλαχτα, την ίδια ώρα που νέα απογευματινή φωτιά, την Τετάρτη (09/09), έβγαλε έξω από το ΚΥΤ ακόμα και αυτούς που είχαν απομείνει και προσπαθούσαν να διανυκτερεύσουν σε μη καμένες σκηνές. H φωτιά καίει  όσες σκηνές έχουν απομείνει με τις εικόνες καταστροφής και απόγνωσης να μην έχουν τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητεί έναν μελαχρινό άντρα με κάπρι παντελόνι ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τις αναζωπυρώσεις.

Η νέα απογευματινή φωτιά οδήγησε ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες στον δρόμο και προστέθηκαν στο μήκους πολλών χιλιομέτρων υπαίθριο καταυλισμό στο δρόμο από το ΚΥΤ μέχρι την είσοδο της πόλης. Οι δύο φωτιές έχουν απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων μεταξύ τους και μαύρος πυκνός καπνός βγαίνει από τα σημεία που καίγονται.

Η κατάσταση στο νησί είναι τεταμένη τόσο από κατοίκους που έχουν συγκεντρωθεί στη δομή με σκοπό να μην  επιτρέψουν να περάσουν μέσα στη δομή οχήματα του στρατού, προκειμένου να κάνουν εργασίες καθαρισμού και να τοποθετήσουν νέες σκηνές.

Tο ΚΥΤ της Μόριας μετά τη φωτιά - Εικόνες απόλυτης καταστροφής

 

Μια νύχτα στη Μόρια: λαθρομετανάστες στο δρόμο -  

 

Και επίσημα πλέον η Λέσβος το πρώτο τριτοκοσμικό νησί της Ελλάδας! Δείτε πως κατάντησαν οι πολιτικάντηδες το όμορφο ακριτικό νησί μας (ΦΩΤΟ)

 

Εικόνες κατεχόμενης νήσου από Λέσβο: Χιλιάδες λάθρο κοιμούνται στους δρόμους

 

Μόρια: Οι λάθρο έκαναν κατάληψη… μέχρι και σε νεκροταφεία

 

Χάος στην Λέσβο: Το νησί υπό κατοχή των 15.000 άστεγων παράνομων μεταναστών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...