Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

H επίκυψη του Μπουμπούκου στον Κουρτάκη είναι επική.


Αδωνης Γεωργιάδης: Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί.

Το είδαμε και αυτό. Υπουργοί ζητούν δημόσια συγνώμη για το τι ψήφισαν ή δεν ψήφισαν στη Βουλή. Φανταστείτε τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες.  Eχει δικιο ο Βαξεβανης να λέει.... οταν μέλος του Εθνικού Κοινοβουλίου ζητάει συγνώμη για θεσμικές αποφάσεις και το γεγονός ότι δεν παραπέμφθηκε ένας βουλευτής. Φοβάμαι καμία μέρα μην αρχίσει να παίζει το ντέφι ο Κουρτακης και ξεκινήσει να χορεύει αυθορμήτως ο υπουργός.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η Ολομέλεια αποφάσισε κατά της άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη καθώς απουσίαζαν αρκετοί βουλευτές με αποτέλεσμα η πλειοψηφία να προέρχονται από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Έτσι, με ψήφους 80 υπέρ, 84 κατά και ένα λευκό, αποφασίστηκε η μη άρση της ασυλίας

Σόου με τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη που έβαλε στο κινητό του να παίζει, περιείχε η σημερινή τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...