Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Βοήθεια...Γεμίσαμε προδότες.

Μετά την παραδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη της «μυστικής διπλωματίας» και της «έγγραφης συμφωνίας» με την Τουρκία στο Βερολίνο ,νέες φωτιές ανάβει μια θέση που εξέφρασε τόσο στο ίδιο επίμαχο άρθρο σε διεθνή ΜΜΕ όσο και στις χθεσινές δηλώσεις του μετά τη Med7, αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα, ο προδότης Κούλης  χαρακτήρισε «μη οριοθετημένη»(«non delimited waters») την περιοχή όπου πραγματοποιεί έρευνες επί έναν μήνα το Oruc Reis σημειώνοντας επί λέξει: «Ο πρόεδρος Ερντογάν έστειλε το πολεμικό ναυτικό του για να στηρίξει μια προσπάθεια εξερεύνησης κοιτάσματος φυσικού αερίου σε περιοχή της ανατολικής Μεσογείου στην οποία τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία διεκδικούν δικαιώματα και η οποία ακόμα δεν έχει οριοθετηθεί».

Σημειώνεται πως η επίσημη ελληνική θέση είναι πως πρόκειται για ελληνικά χωρικά ύδατα και πως το Oruc Reis παραβιάζει την ελληνική ΑΟΖ, ωστόσο με την αναφορά του ο βρομιάρης Μητσοτάκης «γκριζάρει» από μόνος του την περιοχή. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την ίδια περιοχή την οποία είχαν χαρακτηρίσει οι ΗΠΑ ως «αμφισβητούμενα ύδατα». 

Η τοποθέτηση του υιοθετεί την άποψη πως ό,τι είναι πέραν του 28ου μεσημβρινού, δηλαδή και η περιοχή Ρόδος – Καστελόριζο, που έμεινε εκτός από την ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία για ΑΟΖ, είναι «αμφισβητούμενο και μη οριοθετημένη ζώνη».

 δήλωση Ακάρ: Να σωπάσει η Ελλάδα, για να μην γίνει μεζές

 

Και κάτι για να γελάσουμε και να κλάψουμε..

“Δεν θα εισέλθει κανείς στα χωρικά μας ύδατα, οι ΕΔ απολύτως έτοιμες”

Ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε ραδιοφωνική συνέντευξη, έδωσε το πράσινο φως στους Τούρκους να συνεχίσουν την εισβολή στην Ελληνική ΑΟΖ, χωρίς να ανησυχούν μήπως τους «ενοχλήσουν» οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις!
Στο ερώτημα δημοσιογράφου «ποια θα είναι η ελληνική απάντηση στην περίπτωση που τουρκικά σκάφη σπάσουν το όριο των έξι ναυτικών μιλίων», ο ξεφτίλας υπουργός Επικρατείας δήλωσε: «Δεν πρόκειται να εισέλθει κανείς στα χωρικά μας ύδατα (!!!), είμαι σαφής. Δηλαδή ο Γεραπετρίτης, κορυφαίος υπουργός του Μητσοτάκη, προαναγγέλλει επίσημα και ανακοινώνει στους τούρκους ότι μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι τις έρευνες τους εντός της ελληνικής ΑΟΖ, αρκεί να μην πλησιάσουν σε απόσταση μικρότερη των έξι ναυτικών μιλίων από τα νησιά μας! Για να το πούμε πιο απλά, την άθλια δικαιολογία των Τούρκων εισβολέων που χρησιμοποιούν για να κάνουν ανενόχλητοι έρευνες στην ελληνική ΑΟΖ, την προσυπογράφει  πλέον ο υπουργός επικρατείας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΡΝΤΥ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ. ΤΡΑΙΝΟ ....
ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΕΘΕΣΕΝ ΕΚΤΟΣ ......

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...