Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Ξεκινάει, σήμερα, στις 6μμ, η Δίκη της Νυρεμβέργης 2.

1000 δικηγόροι με επικεφαλής τον Γερμανό δικηγόρο Ράινερ Φιούλμιχ (Reiner Fullmich), γνωστό από τις κερδισμένες υποθέσεις του, κατά της Ντόυτσε Μπανκ και της Φολκς Βάγκεν, μαζί με πάνω από 10.000 εμπειρογνώμονες της Ιατρικής, κατηγορούν:
- Τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
- Τον CDC (ΕΟΔΥ των ΗΠΑ) και
- Το Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, για "Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας", βάσει των πρακτικών που ασκήθηκαν, για την αντιμετώπιση του κόβιντ-19.
Θα καταρρίψουν το πρώτο "όπλο", που χρησιμοποιήθηκε, παγκοσμίως, για καταγραφή ψευδών κρουσμάτων και θανάτων, αλλά και των μέτρων, που ακολούθησαν, όπως τα γενικά λοκντάουν στις οικονομίες και στις κοινωνίες. Τα PCR τεστ.
Αυτά που "μετρούσαν" λανθασμένα τον ιό, στους 35 κύκλους στην Ελλάδα και αλλού, στους 45 κύκλους ενισχύσεως, όταν ο ίδιος ο CDC παραδέχεται ότι καμία μέτρηση άνω των 28 κύκλων δεν είναι αποδεκτή, ως έγκυρη.
Εκτός από τα ψευδή τεστ και τα πλαστά πιστοποιητικά θανάτων (δικαστήριο της Λισαβώνας αποφάσισε, πριν λίγες μέρες, ότι από τους 17.000 θανάτους που αποδόθηκαν, από τις Πορτογαλικές υπηρεσίες Υγείας, στον κόβιντ, μόνον οι 153 οφείλονταν στον ιό.)
Οι νομικοί θ΄ αποδείξουν ότι το "πειραματικό εμβόλιο" παραβιάζει το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης IV (1949) για "πειράματα που δεν απαιτούνται για την ιατρική περίθαλψη ενός προστατευόμενου ατόμου".
Επίσης, ότι το πειραματικό γενετικό εμβόλιο παραβιάζει και τους 10 Κώδικες της Νυρεμβέργης, που η παραβίαση τους επιφέρει την θανατική ποινή.

Για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει: ΕΔΩ

Ιωάννα  Υψηλάντη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...