Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Διάλεξε. Βρωμόξυλο, η εμβόλιο.

 

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα σε συγκέντρωση αντιεμβολιαστών. Σύμφωνα με την αστυνομία, στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν περίπου 3.500 αρνητές του εμβολίου. Τα επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν από τις 19:30, με την αστυνομία να απαντά με χρήση χημικών, ενώ χρησιμοποιήθηκαν η «ΑΥΡΑ» και ο «ΑΙΑΝΤΑΣ». Οι συγκεντρωθέντες διασκορπίστηκαν γύρω από την πλατεία Συντάγματος και βρέθηκαν στην κάτω πλευρά, με την ένταση να μεταφέρεται και εκεί. Στα στενά γύρω από την Ερμού σημειώθηκε κυνηγητό μεταξύ των αστυνομικών και των διαδηλωτών, με την χρήση χημικών και τις ρίψεις νερού να συνεχίζονται.

Παράλληλα, επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν το απόγευμα και στα Προπύλαια, όπου είχαν συγκεντρωθεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άτομα - μισθοφόροι  του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Επίθεση αναρχικών κατά ανεμβολίαστων, οι οποίοι διαμαρτύρονται κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα Προπύλαια.

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 21.07.2021, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Προπύλαια, μεταξύ πληρωμένων προβοκατόρων - αναρχικών- αντιεξουσιαστών και αντιεμβολιαστών. κουκουλοφόροι που βρέθηκαν κοντά στα Προπύλαια είχαν φραστικό επεισόδιο με και η κατάσταση ξέφυγε.

Οι γνωστοί κουκουλοφόροι που βρέθηκαν κοντά στα Προπύλαια είχαν φραστικό επεισόδιο με τους ανεμβολίαστους πολίτες και η κατάσταση για λίγο ξέφυγε. Πιο συγκεκριμένα, λίγα μέτρα πιο πάνω, στην πλατεία Συντάγματος, μέλη του αντιεμβολιαστικού κινήματος διαδηλώνουν ξανά σήμερα, ενώ αντίστοιχες συγκεντρώσεις γίνονται και στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε αρκετές ακόμη πόλεις της επαρχίας.

 

ΧΟΝΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΤΟΥΣ ΕΛΙΩΣΑΝ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΑ ΚΑΘ@ΡΜ@ΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ [ΦΩΤΟ +ΒΙΝΤΕΟ]

 

ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΕΜΕΙΝΑΝ!!!! Τραυματίας διαδηλωτής τώρα στα Προπύλαια… Του άνοιξαν το κεφάλι τα τομ@ρια του Μητσοτάκη


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διαλεγω Colt 45 peace maker single action and M1 Garad

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΑΚ-45 !!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...