Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Ε.Φ.Ε.Τ ...Aμεση ανάκληση προϊόντος.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για την παρουσία αλλεργιογόνων ουσιών σε ορισμένα είδη τροφίμων» έτους 2021, προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με στοιχεία: «ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ – ΤΥΡΙ» με την επωνυμία MY BREADSTICKS / GRECIAN LIVING – INNOVATIVE RECIPES, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 28-09-2021 και αριθμό παρτίδας Τ11612206 που παράγεται για λογαριασμό της εταιρείας Δ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΕΡΑΝΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. με έδρα στη Λυκόβρυση Αττικής, από την εταιρεία ΤΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Το προϊόν, σε συνεργασία με το Β’ Τμήμα της Α’ Χημικής Υπηρεσίας Αθηνών, της Γενικής Διεύθυνσης Γενικού Χημείου του Κράτους, της Α.Α.Δ.Ε., χαρακτηρίστηκε ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ και ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ διότι περιέχει γλουτένη, γεγονός που υποδηλώνει την παρουσία ενός ή περισσοτέρων δημητριακών με γλουτένη, ενώ στον κατάλογο των συστατικών δεν περιλαμβάνεται κανένα από τα εν λόγω δημητριακά.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.


Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...