Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Ο ...Δρακουμέλ.


Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας είναι 1.797, αριθμός που προκύπτει, από τα τεστ που ελέχθηκαν τα οποία είναι 66.464.

Ειδικότερα, ανακοινώθηκαν οτι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες και είναι 1.797, ενώ τα 198 από αυτά εντοπίζονται στην Κρήτη, και συγκεκριμένα 72 νέα κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου, 19 στην Π.Ε. Χανίων, 98 στην Π.Ε. Ρεθύμνου και 9 στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου. 

Ακόμη δεν έχουν καταλάβει οι πανίβλακες ότι οι ξεσαλώσαντες εμβολιασμένοι θα κολλήσουν όλο τον κόσμο;

Μόνο με καθήμενους (από 8 Ιουλίου) οι χώροι διασκέδασης...

 

Έντονη ανησυχία από την αύξηση του ιικού φορτίου σε Ηράκλειο, Αττική και Ρέθυμνο

 

“ΧΑΣΤΟΥΚΙ” στους “ειδικούς” από την Λινού: «Η κυβέρνηση δεν παίρνει την πολιτική ευθύνη να εμβολιάσει στο δρόμο όλους τους μετανάστες». Αυτοί ΔΕΝ κολλανε και ΔΕΝ μεταδίδουν;

 

Η Ισραηλινή θρόμβωση (64%) του εμβολίου της Pfizer δυναμιτίζει την παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού

Με ποια επιχειρήματα μπορεί πλέον μία υπεύθυνη κυβέρνηση να ρισκάρει εμβολιασμούς παιδιών;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα βγει ο ίδιος ο Χαρδαλιάς στο τέλος μαζί με το χαφιεδότσουρμό του να κάνει ελέγχους για να βρει ποιοι είναι ανεμβολίαστοι, μιλάμε για ωμό κρατικό φασισμό. Θα έχουν και έναν τρελό με λευκή ρόμπα και γυαλιά, μπορεί να είναι ο Βασιλακόπουλος να καρφώνει επιτόπου με βελόνα τους ανεμβολίαστους, λες και καρφώνει την ηρεμιστική ένεση στον Hulk.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια μου, τελειωσαμε οποιος το καταλαβαινει. Δεν υπαρχει ελπιδα μη ξεγελιωμαστε ενταξει; Σας το γραφω με πονο. Οπως λεγανε οι παλαιοτεροι μη θρεφουμε φρούδες ελπιδες.
Αυτο που φοβομουν και δεν μπορουσα να το επεξηγησω ειναι η φυγη μας στα βουνα οπως ελεγαν οι Αγιοι Πατερες μας. Πως να πας στα βουνα ομως.....
Εχω επιβιωσει σε βουνο απο τα αγρια χαραματα μεχρι αργα τα μεσανυχτα σε μειον 19 βαθμους, δεν παιζει παιδια μου, δεν παιζει. Και δεν το εκανα μια φορα, εξαναγκαζομουν δυο και τρεις και τεσσερεις φορες την εβδομαδα. Δεν μπορω να γραψω περισσοτερα. Με αρκουδες και λυκους, κυριολεκτικα. Δεν ειναι καθολου μα καθολου ευκολη υποθεση να πεις οτι θα καταφυγω στα βουνα.
Ο Θεος να βοηθησει να μη χρειαστει αλλα δεν το βλεπω δυστυχως.
Οχι για την ευλογια του Κυριου μας, αλλα με τα παγκοσμια καθηκια που εχουμε μπλεξει.
Δυσκολα αδερφια μου, δυσκολα τα πραγματα, πολυ δυσκολα.
Δεν ειναι να σωσουμε το φθαρτο τομαρι μας ο στοχος, η ψυχη μας πρεπει να διασωθει και αυτο ειναι το δυσκολοτερο.
Ειμαστε ατυχοι, πολυ ατυχοι αλλα παραλληλα ειμαστε και οι εκλεκτοι ΤΟΥ για να περασουμε αυτα τα δεινα.
Ο Κυριος να μας δωσει θεληση, δυναμη και την ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ< ΑΜΗΝ>

Ανώνυμος είπε...

Μπορειτε να κανετε μια χαρη, χαρη στον εαυτο σας, οχι σε εμενα, να βοηθησετε εσας και τους δικους σας.
Γνωριζω οτι τα βιντεο διαρκειας ειναι βαρετα και αποφευκτεα, αλλα δειτε αυτο το βιντεο με προσοχη. Για οποιον βαριεται και δυσανασχετησει ας μεταβει στα τελευταια λεπτα.
Εχω τις επιφυλαξεις μου για καποια που λεγονται, οπως ο πηλος, αλλα δεν θα σταθω εκει, το γενικοτερο με ενδιαφερει.
Δειτε το και εξοπλιστειτε με κουραγιο και ψαχτειτε εκ των εσω να δυναμωσετε για να μην σας πιασουν μαλακες τα τυχαρπαστα κορακια που επιζητουν το ποιον σας στο βωμο της εσκεμμενης θυσιας των ψυχων σας. Μιλαω για τα κυβερνητικα σκυβαλλα απο ολες τις παραταξεις.
Δειτε το, με το ζορι; με το ζορι! Πιεστε τον εαυτο σας να το δει, δεν εχουμε χρονο.
https://www.youtube.com/watch?v=z9uc7FU0h74

Ανώνυμος είπε...


Πουλάω φρένα για το αυτοκίνητο. Πειραματικά, μπορεί να φρενάρουν μπορεί και όχι. Εσείς θα τα δοκιμάσετε πρώτοι. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο πλανήτης γη ανάστατος εν όψη της έλευσης αυτής της παπαριάς του ψευτομεσσία της Cabal που δεν θα έρθει όπως σχεδιαζαν. Σ. Σ. Τον έπιασε λάστιχο στο δρόμο....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...