Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Ο εγκέλαδος έκανε τις ζημιές του.

 

Νέος ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Κρήτη στις 05:07 το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4.9 Ρίχτερ, 29 χιλιόμετρα Νότιο Νοτιοανατολικά του Ηρακλείου, με 10 χιλιόμετρα εστιακό βάθος. Στις 05:32 ακολούθησε ασθενέστερη σεισμική δόνηση μεγέθους 3.5 Ρίχτερ..

"Οι ζημιές φτιάχνονται, ευτυχώς δεν είχαμε θύματα" αναφέρουν οι κάτοικοι στην κάμερα και συμπλήρωσαν: "Ευτυχώς που είναι μόνο οι υλικές ζημιές, οι ζημιές φτιάχνονται" αναφέρουν όσοι βλέπουν την κατάσταση που "δημιούργησε" ο σεισμός των 4,8 Ρίχτερ στον οικισμό του Σαμπά, στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όλο το χωριό "σηκώθηκε στο πόδι", όπως αναφέρουν και η πρώτη έγνοια όλων ήταν να δουν αν υπάρχουν τραυματισμοί. Η Δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή, όπως λένε, ενημερώθηκε για τις ζημιές και δεσμεύτηκε για επίσκεψη κλιμακίου που θα αποτυπώσει την κατάσταση.

Όπως έγραψε το Cretalive, μετά από το πρωινό σεισμό και τους μετασεισμούς, κλιμάκια του Δήμου Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου, κλείνουν με κορδέλες σημεία σε δρόμους και σοκάκια σε Αρκαλοχώρι, Σαμπά, Χουμέρι, Αρχοντικό και Μουσούτα γιατί κρίνεται επικίνδυνη η διέλευση του κόσμου.

Δείτε περισσότερα, βίντεο και φωτογραφίες στο Cretalive.gr

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπερδιεγερση σε σχεδον ολη την χωρα. Δεν θα τη βγαλουμε καθαρη και πολυ το φοβαμαι οτι θα επαληθευτει η Προφητεια για τον Μεγαλο Σεισμο....

Και επι τη ευκαιρια, πηρατε ειδηση οτι επαυσαν οι τρολλακες στα σχολια που εκαναν σε βιντεακια και σε ιστοσελιδες με Προφητειες και λογους Αγιων Πατερων να ξανα βγαλουν τη χολη τους;
Αρχισαν να σφιγγουν οι κωλοι γιατι η μεγγενη αρχισε να τους σφιγγει και αυτους, τωρα αρχισαν να καταλαβαινουν το κωλοδαχτυλο που ειχε ετοιμαστει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...