Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Τα νέα της πανδειμίας

Ρεκόρ  μολύνσεων  στο Ηράκλειο σήμερα . Σωρηδόν κουβαλούν τουρίστες στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα για μοριακά τεστ. Όταν τους έφερναν με σελφ τέστ και ερωτησούλες feel good ? ok Wellcome παίζοντας στα ζάρια την οικονομία και  την υγεία του νησιού δεν γνώριζαν το αποτέλεσμα; Τώρα  θα πούνε ότι φταίνε μόνο οι ντόπιοι.

226 νέα «κρούσματα - μολύνσεις»  κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για την Κρήτη, το απόγευμα της Παρασκευής. Στο σύνολο της επικράτειας καταγράφηκαν 1.997 «κρούσματα». Σύμφωνα με τα στοιχεία στην Κρήτη κατανέμονται ως εξής:

  • 106 Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου
  • 31 Στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων
  • 73 Στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και
  • 16 στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

 

Καταγγελία: «Στην Κρήτη γίνονται γλέντια με 1.000-1.500 άτομα»


Κορωνοπάρτι στην Ίο: Καταγγελία βόμβα για φυγάδευση ανιψιάς κυβερνητικού αξιωματούχου!

 

Χανιά: «Λουκέτο» σε κατασκήνωση που εντοπίστηκαν πάνω από 30 κρούσματα

 

Ανησυχία σε Κρήτη και Χαλκιδική: Δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού σε παιδικές κατασκηνώσεις - Θετικοί παιδιά και εργαζόμενοι

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα είναι καλοσχεδιασμένα και παγκόσμια για να πέσει ο οποιοσδήποτε στην παγίδα τους. Κόλλας από το αέρα γιατί μας ψεκάζουν συνέχεια μέρα-νύχτα, βέβαια για να κολλήσεις πρέπει να έχει άπνοια, υψηλή θερμοκρασία, υψηλή συγκέντρωση ιικού φορτίου και ο οργανισμός να είναι ευάλωτος οπότε νοσεί αλλιώς περνάς την ίωση χωρίς συμπτώματα.
Το κράτος τα έχει σχεδιάσει όλα πολύ ωραία, για να πέσεις στην παγίδα.
Έγιναν χρόνια πειράματα στην Γιουχάν, όπου έχουν εργοστάσια πειραμάτων και οι ΗΠΑ, και οι Βρετανοί, και οι Γάλλοι, και οι Γερμανοί εκτός από τους Κινέζους. Έφτιαξαν εργαστηριακά τον ιό που περνάει μέσα από τις αναπνευστικές οδούς στους πνεύμονες και προκαλεί πνευμονία. Θα πει κάποιος κατακαλόκαιρο πνευμόνια; Εξαρτάται τι αναπνέεις. Βέβαια αν φτερνιστεί κάποιος μπορεί να αποφύγει να κατακάτσει στέλεχος του ιού στην στοματική ή ρινική κοιλότητα. Αν είναι κοντά σε ήδη ασθενή είναι πιο εύκολο να κολλήσει κάποιος.
Το κράτος τρομοκρατεί.
ΣΕ τρομοκρατεί, ότι θα πεθάνεις, ότι θα πάρεις στο λαιμό σου και άλλους(γι αυτό τον πρώτο καιρό ψάχνανε τον ασθενή μηδέν σε κάθε περιστατικό για να του ρίξουν υποτίθεται την ευθύνη ότι αυτός έφταιγε και ότι ήταν ανεύθυνος.
Το κράτος χαρακτηρίζει πλέον ανεύθυνους συλλήβδην όλους τους πολίτες που δεν θέλουν να εμβολιαστούν.
Σε έναν εργαστηριακό τεχνητό ιό πολλά μπορεί να συμβούν. Όπως να λένε οι ιατροδικαστές ότι θέλουν να έχουν το γονιδίωμα του Κορόνα και να σου λένε οι κρατικοί εγκεκριμένοι γιατροί ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ότι τι μια η μάσκα δεν χρειάζεται σε εξωτερικούς χώρους και σε δυο βδομάδες να σε υποχρεώνουν να φοράς μάσκα παντού. Να σου λένε ότι η μια μάσκα δεν κάνει τίποτα χρειάζεται να φοράς τουλάχιστον δύο και εσύ πας και το κάνεις παρόλο που η μια μάσκα σου είναι διπλής ύφανσης οπότε δύο στρώσεων, οπότε από τι να φοβηθείς, ο αέρας που εισπνέεις φιλτράρεται δύο φορές;
Νομίζεις ότι το κράτος τρελάθηκε και κόβει πρόστιμα για το οτιδήποτε, μα το κράτος ξέρει καλά τι κάνει, εσύ δεν ξέρεις τι κάνει.
Σε τρομοκρατούν ότι θα φας πρόστιμο για το οτιδήποτε και αυτό για την υγεία όλων. Σε καθιστούν ένοχο έναντι του κοινωνικού συνόλου αν δεν υπακούς τα μέτρα. Άσε που υπάρχουν και οι τυπικοί που σε κοιτάνε από πάνω έως κάτω μη τυχόν κάνεις κάτι που δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τις οδηγίες του κράτους. Μάλιστα το παίζουν και σούπερ έξυπνοι, του στυλ αυτό άλλαξε το είπαν παντού, πως και δεν το άκουσες. Λες και είμαι υποχρεωμένος να ξέρω κάθε νέα ανοησία που έχει βγάλει η τοπική κυβέρνηση για να μας καταστήσει δούλους και ελεγχόμενους.
Δούλους και ελεγχόμενους, πολύ ακραία αυτά, ένα απλό εμβόλιο είναι.
Δεν είναι ένα απλό εμβόλιο είναι ένα εμβόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, είναι ένα εμβόλιο που μεταβάλλει το DNA, είναι ένα εμβόλιο που περιέχει ουσίες που προκαλούν θρομβώσεις στο ανθρώπινο σώμα. Είναι εμβόλια που περιέχουν νανοτεχνολογία https://en.wikipedia.org/wiki/Prion
Και γιατί γίνονται όλα αυτά; Μα για να σε ελέγχει το κράτος σε οτιδήποτε κάνεις στην καθημερινότητά σου και να σε πάει εκεί που θέλει αυτό.
Και εσύ τι κάνεις;

Ανώνυμος είπε...

Σε διαβασα, εχω καποιες μικρες διαφωνιες αλλα δεν ειναι άξιες λογου για σωνει και καλα αντιλογο. Βασικα ολο το παιχνιδι που παιζουν ειναι για την τεχνητη νοημοσυνη, με πρωτο στοχο εμας, κοινως να μετατραπουμε σε Cyborg.

Αν ψαξεις- δυσκολο- γιατι τα ενδιαφεροντα θεματα- ειδησεις- γεγονοτα τα εχουν αποκρυψει και μας πασσαρουν για αναγνωση τα ανουσια θεματακια τους.

Αν προσεξες πρωτο μελημα της Μερκελ ειναι η τεχνητη νοημοσυνη και το εχει πρωτο στην αντζεντα της ειδικα στις συναντησεις της με τον γουρλωματη.
Κοινο μυστικο πλεον ο,τι οσοι εχουν εμβολιαστει εκπεμπουν στη συχνοτητα του bluetooth σε συσκευες 5G, ενα κωδικο μονο με γραμματα και αριθμους....
Εν αντιθεσει με μια αλλη συσκευη bluetooth που αναφερει το ειδος της συσκευης π.χ. Samsung συν καποια αλλα στοιχεια.

Μπορει να κανει κατι ενας εμβολιασμενος να "απεξαρτηθει απο το δικτυο" ας πουμε;
Η απαντηση μου ειναι δυστυχως οχι, ισως να μπορεσει να καθυστερησει λιγο τις γνωστες επιπτωσεις- παρενεργειες, ισως και να μπορεσει να αναστρεψει την κατασταση αλλα το τελευταιο το θεωρω απιθανο.
Θα ειναι μια διαρκης καθημερινη μαχη μηνων ισως και ετους και χρειαζεται γνωση στο τι θα κανεις, τι θα παρεις, πως θα τα συνδυασεις και πως θα το διαχειριστεις ολο αυτο για να μην καταρρευσει ο οργανισμος.

Αυτο που μπορω να γραψω ειναι οτι πρωτα απο ολα πρεπει να αλλαξεις δραστικα τον μεταβολισμο σου. Οποιαδηποτε τροφη περιεχει πρωτεινες σε στελνει στην αγκαλια τους και οποιος μπορει να καταλαβει. Ολες οι ασθενειες και ολες οι αρρωστιες εχουν κοινο παρανομαστη, τις πρωτεινες.....
Ο οργανισμος που μπορει να αποβαλλει τις πρωτεινες και που αποφευγει να τρεφεται με πρωτεινες, μαντεψτε τη συνεχεια.... ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΝΟΣΕΙ!

Τα εμβολια τους mRNA, καθε δοσολογια, περιεχουν το καθενα περισσοτερες απο 1.000 (χιλιες) διαφορετικες καταγεγραμμενες πρωτεινες.....
Συν τα νανοσωματιδια.... Και η ερευνα που ειχε δημοσιευτει απο Γερμανους ερευνητες εξαφανιστηκε ως δια μαγειας, για το τι εμπεριεχουν τα εμβολια αυτα....

Ανώνυμος είπε...

Ο Αριθμός τών κρουσμάτων καθορίζεται βάση σχεδίου τής CABAL !!!
Δικό της προιόν καί εφεύρημα είναι ό ΚΛΑΡΙΝΟΙΟΣ , ένα όντως έξυπνο όπλο γιά τήν καθυπόταξη τών άτακτων Ελλήνων πού άν δέν υποταχθούν δέν μπορεί νά λειτουργήσει παγκόσμια σιωνιστική κυβέρνηση πού θέλουν νά εγκαταστήσουν . Εχουν βρεί έναν παπάρα τόν οποίον θά χρήσουν παγκόσμιό ηγέτη καί θά είναι λέει ό αρχηγός αυτής τής κυβέρνησης τους .....
Οί πατριώτες απανταχού τής γής όμως έχουν ανατρέψει καί ακυρώσει τά σχέδιά τών CABALO-ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ , κι έχουν μείνει μέ τόν πούτσο στό χέρι .
Τόσων αιόνων δουλιά πήγε στράφη . ΤΑΛΜΟΥΔΟΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΤΕ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...