Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Ερχεται μεγάλη φα...Σαρία.

Η αποκάλυψη ότι μουσουλμάνα κακοποιήθηκε στην πλατεία Βάθης από αστυνομία της Σαρίας, ανοίγει πλέον τον ασκό του Αιόλου. Η περιβόητη αστυνομία της Σαρίας είναι ένα τρομακτικό φαινόμενο που έχουμε δει σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, κυρίως όμως στο Λονδίνο. Το ανύπαρκτο κράτος που έχει αφήσει τον Έλληνα έρμαιο της εγκληματικότητας, τώρα διαπράττει το ίδιο ένα κορυφαίο έγκλημα. αφήνοντας παρακρατικούς μηχανισμούς να λειτουργούν στην καρδιά της Αθήνας, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα μετεξελιχθούν σε εθνική απειλή.

 

«Ισλαμική Αστυνομία» αντικαθιστά την ΕΛ.ΑΣ., πλέον, στο Κέντρο των Αθηνών...

 

“Ισλαμική Αστυνομία” εν δράσει στα γκέτο της Αθήνας – Ένα προφητικό ρεπορτάζ

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πήραν κάποιοι το κοράνι από την εφημερίδα TO BHMA; Δεν πειράζει, κάθε βιβλιοπωλείο πλέον έχει βιβλίο για το κοράνι. Μα πως θα μάθουν και για την Σαρία. Το ένα φέρνει το άλλο.
Για τον Χριστό και τον Χριστιανισμό δεν ξέρω αν θα βρει κάποιος βιβλίο σε ορισμένα από τα βιβλιοπωλεία.
Εδώ έγγραψε και ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας δίτομο έργο για την ισλαμική θρησκεία και δημοσιεύτηκε δύο Κυριακές από ΤΟ ΒΗΜΑ, έτσι για να ενημερώνονται οι αναγνώστες πρώτοι ότι καταντήσαμε ραγιάδες στην χώρα μας. Και βέβαια ΤΑ ΝΕΑ στο ίδρυμα Λαμπράκη και αυτά για τις Κυριακές ΤΟ ΒΗΜΑ θα σου προτείνουν. Αν δεν διαβάζεις εφημερίδες θα το μάθεις από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια.

Ανώνυμος είπε...

Η χρυσή Αυγή σας πειραζε; φάτε σαρία να γιορτάσετε δημοκραταροι...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...