Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΟΙ Επόμενες ψησταριές θα στηθούν στην Ακρόπολη.

Δείπνο υψηλών προσκεκλημένων παρουσία του πρωθυπουργικού ζεύγους Κυριάκου Μητσοτάκη και Μαρέβας Γκραμπόφσκι, διοργανώθηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Δεσποτικού. Η «μικρή Δήλος» όπως αποκαλείται το Δεσποτικό, το ακατοίκητο νησάκι απέναντι από την Αντίπαρο, είναι κηρυγμένος αρχαιολογικός χώρος από το 2000. Ξαναγυρνάμε δηλαδή στο 19ο αιώνα όπου ακόμα και στο εσωτερικό του Παρθενώνα γίνονταν δείπνα». Ποιος δίνει το δικαίωμα να στηθεί τραπέζι μπάρμπεκιου και γλεντάκι σε κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο, όταν ακόμα και τσιγάρο απαγορεύεται να ανάψεις; Μόνο ένας ακαλλιέργητος,ιερόσυλος,και βάρβαρος θα μπορούσε να μεταφέρει ψησταριές,τραπέζια,τουαλέτες για να κάνει τσιμπούσι,στο Δεσποτικό το καλύτερα σωζόμενο αρχαϊκο ιερό στις Κυκλάδες,το μεγαλύτερο σε έκταση μετά της Δήλου.

Κυριάκος - Μαρέβα γευμάτισαν με παρέα σε κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με απλη λογικη τι καταλαβαινεις ως Ελληνας;
Σου γαμανε μπρος τα ματια σου με θρασυτητα ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΙΩΝΩΝ.
ΕΚΑΝΑΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΞΕΚΩΛΛΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ ΜΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.... ΡΩΜΑΙΚΟ ΟΡΓΙΟ. ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ- ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ.... ΤΑΜΠΟΥ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...