Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Χαζά παιδιά χαρά γεμάτα.

Επίσημη προσκεκλημένη και η μητέρα του μεγάλου τροβαδούρου μας !

 

Τό πάρτυ τοῦ Σαββάτου !

 

"ΓΙΟΡΤΗ" ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΟΡΔΗΕΔΡΙΚΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ

 

Με την ευκαιρία της σημερινής δεξίωσης  για την επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας η Πρόεδρος Αικατερίνη Σακελλαροπούλου έχει προβεί σε κινήσεις που φέρουν το προσωπικό ιδεολογικό της στίγμα. Μεταξύ άλλων, έχει προσκαλέσει τα μέλη της Επιτροπής Διαμόρφωσης Εθνικής Στρατηγικής για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ. Όμως αυτό που συνέβη με τον «διασώστη» της ΜΚΟ “Γιατροί Χωρίς Σύνορα” Ιάσωνα Αποστολόπουλο, που ειχε  χαρακτηρίσει το ελληνικό Λιμενικό «με διαφορά το πιο βάρβαρο στον πλανήτη» δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του εορτασμού. Η Πρόεδρος είχε ανακοινώσει την παρασημοφόρηση με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος του Ιάσωνα Αποστολόπουλο. Την απόφασή της, όμως, τελικά ανακάλεσε, στην κυριολεξία νύχτα!

Προφανώς, η υπόθεση της παρασημοφόρησης του Ιάσωνα Αποστολόπουλου, λόγω των εσωκομματικών αντιδράσεων, έφτασε ψηλά στην κυβέρνηση. Εξ ου και η υπαναχώρηση της Προέδρου. Υπάρχει, ωστόσο, ένα ζήτημα ουσίας. Η Πολιτεία επρόκειτο να παρασημοφορήσει έναν πολίτη που ισχυρίζεται ότι «το ελληνικό Λιμενικό έχει πετάξει στην θάλασσα 8.000 ανθρώπους», επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς της τουρκικής προπαγάνδας!

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ . ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ , ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ.
ΑΝΟΙΓΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τον Φυσσα τον έφαγαν οι αριστεροδεξιοπασοκοι. Ήξερε ποιοι έβαλαν φωτιά στη ΜΑΡΦΙΝ.
ΤΑ υπόλοιπα δικά σας...

Ανώνυμος είπε...

H κυρά Κατερίνα χθες αναφερόμενη στην αναγκαιότητα του εμβολιασμού, υπογράμμισε ότι «η δημοκρατία δεν προάγει μόνο τα ατομικά δικαιώματα. Η ενάρετη άσκηση της ιδιότητας του πολίτη προϋποθέτει την απόσταση από τον ιδιοτελή εγωισμό και την αναγνώριση του καθολικού. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΤΡΙΤΩΝ. Η ισχύς της βρίσκεται εντός και όχι εκτός του νόμου. Στην υγειονομική κρίση, συνειδητοποιήσαμε πόσο επιδρούν οι πράξεις και οι αποφάσεις μας στους συνανθρώπους μας. Οι υποχρεώσεις μας στο κοινωνικό σύνολο είναι η άλλη όψη των δικαιωμάτων μας».
Το πως ένας υγιής άνθρωπος είναι «βλαβερός» δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα απο την αρχι...δημοκράτισσα .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...