Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Ο Κούλης...«ώδινεν όρος και έτεκεν μυν»

Το πρώτο νησί για φέτος το οποίο μπαίνει σε καθεστώς lockdown εν μέσω τουριστικής περιόδου είναι η Μύκονος, λόγω της ραγδαίας διασποράς του κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες. Αιτία; Τα κορωνοπάρτι, ο συνωστισμός και η πλήρης χαλάρωση των μέτρων. Όλα αυτά, μετέτρεψαν το νησί μέσα σε λίγες ημέρες σε υγειονομική βόμβα. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 10 έως τις 16 Ιουλίου στη Μύκονο επιβεβαιώθηκαν συνολικά 331 κρούσματα κορωνοϊού!

Το νησί των ανέμων ανήκει στους πρωτεργάτες του εμβολιασμού, τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 300% μέσα σε μια εβδομάδα στη Μύκονο, κατά 500% στην Ίο, και κατά 700% στην Πάρο.

Το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, η Σαντορίνη, η Πάρος και η Ίος βρίσκονται στα «κόκκινα» και είναι οι πέντε προορισμοί που έρχονται αντιμέτωποι με νέα μέτρα. Στο Ρέθυμνο έχει διπλασιαστεί και έφτασε τα 782 και στο Ηράκλειο έχει σχεδόν τριπλασιαστεί.

Έτσι από σήμερα, Σάββατο 17 η κυβέρνηση προχωρά στην υιοθέτηση και εφαρμογή ειδικών μέτρων για το νησί της Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα:

1.   Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

2.   Απαγόρευση μουσικής καθ' όλο το εικοσιτετράωρο, αρχής γενομένης από σήμερα ώρα 18:00.

Τα μέτρα ισχύουν μέχρι τη Δευτέρα 26/7 στις 06:00 το πρωί με ενδιάμεση επαναξιολόγηση της επιδημιολογικής κατάστασης.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι τόσο στη Μύκονο, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων που διενεργούνται έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των 20 ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο. Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση.

 

Μύκονος: Πώς σχολίασε ο ξένος Τύπος το νέο lockdown στο νησί των Ανέμων

 

Μύκονος: Φωτιά οι τιμές στα PCR τεστ εκτός κέντρων υγείας - 150 ευρώ και χωρίς απόδειξη

Τεράστιες ουρές σχηματίζονται  έξω από τις ιδιωτικές κλινικές της Μυκόνου από τουρίστες που σπεύδουν να κάνουν PCR τεστ για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.
Η ταλαιπωρία που υφίστανται είναι μεγάλη ειδικότερα τις μεσημεριανές ώρες όπου οι αναμονές αγγίζουν και τις 6 με 7 ώρες.

Και γαμώ τη δημοκρατία τους ε; Ο Γεωργιάδης προτείνει στους επιχειρηματίες να απολύουν τους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους χωρίς αποζημίωση. ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΒΙΝΤΕΟ

 

ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.


Ζητήστε γραπτώς τη σύνθεση του εμβολίου, την ημερομηνία λήξης του , τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα, γραπτή δέσμευση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει θάνατο ή αναπηρία , ανήκεστο βλάβη στην υγείας σας, πιθανά μακροπρόθεσμα αρνητικά αποτελέσματα , αλλά και το αν είναι αποτελεσματικό έναντι των μεταλλάξεων .

 

To Iσραήλ βάζει και την Ελλάδα σε τουριστική καραντίνα!


Άνθρακες ο θησαυρός! Πρωθυπουργός Ισραήλ: «Μη αποτελεσματικό το εμβόλιο της... 

 

“Επικίνδυνη περιοχή” η Ελλάδα για τους Γερμανούς τουρίστες

 

Σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ από τα  2.562 σήμερα  «κρούσματα», 258 εντοπίστηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα 111 στο Ηράκλειο, 63 στο Ρέθυμνο και 61 στα Χανιά και 23 στο Λασίθι.

η κυβέρνηση έδωσε και στα γκαρσόνια την εξουσία να ελέγχουν προσωπικά στοιχεία των πολιτών! Μετατρέποντας  την χώρα σε ένα απέραντο Νταχάου

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τριήμερο ο πρωθυπουργός των 13 χιλιάδων νεκρών και του διάτρητου πόθεν έσχες. Αν δεν σε προσβάλλει που σου λέει κατάμουτρα ότι είσαι μαλάκας, λυπάμαι αλλά είσαι στα αλήθεια μαλάκας.Ο πρωθυπουργός μας γύρω στις 21:00 απόψε έφτασε στο Costa Navarino. Στις 08:00, πήγε στο γυμναστήριο στην οδό Τσακάλωφ 25 έκανε τη γυμναστική του συνοδεία 12 φρουρών και πλέον είναι σε φόρμα για το τριήμερο. Μέχρι να "ξεχαλαρώσει" πάει για χαλάρωμα. "Οι πολίτες θα κάνουν διακοπές φέτος, εμείς στην κυβέρνηση όχι" είπε και έφυγε για Αντίπαρο, Τήνο και τώρα Costa Navarino.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο νησί που έχει σειρά για τοπικό lockdown είναι η Πάρος.

Ανώνυμος είπε...

Σε μία εβδομάδα τετραπλασιάστηκαν τα ενεργά κρούσματα στη Μύκονο, ενώ στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο αυξήθηκαν κατά δύο και τρεις φορές. Στα… κόκκινα και η Σαντορίνη, αλλά και η Πάρος και η Ίος.

Ανώνυμος είπε...

Αφού στα νησιά είναι όλοι ή εμβολιασμένοι ή ελεγμενοι με pcr test, πώς έχουμε κρούσματα???? Άρα, οι εμβολιασμένοι, που προφανώς και δεν κάνουν τεστ, είναι φορείς και μεταδίδουν full....

Ανώνυμος είπε...

εχεσα μεταλλαξη και εκανα διαταραξη και ολοι με καρφωσανε στην ομαδα Δ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...