Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Εδώ παπάς εκει παπάς, στου Ζωγράφου ο Παππάς.

Ο Χρήστος Παππάς συνελήφθη το βράδυ έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου και  οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται.

Τον έκρυβε - φιλοξενούσε  μια 52χρονη Ουκρανή που ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον Κασιδιάρη.  

Η γυναίκα που συνελήφθη έμενε στην οδό 28ης Οκτωβρίου στου Ζωγράφου, όπου έγινε και η σύλληψη του Χρήστου Παππά. Εδώ και  εννέα μήνες έμενε στο σπίτι της 52χρονης Ουκρανής Ιρινας Κρουσενίτσκα που πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα,  η οποία ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας και δεν είχε φύγει για το εξωτερικό όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες τον περασμένο Οκτώβριο.

Ζούσε στο διαμέρισμα χωρίς καμία επαφή με άτομα που κινούνται στον συγκεκριμένο χώρο ενώ φέρεται τα έξοδα να τα είχε αναλάβει η 52χρονη Ουκρανή φίλη του.

Μετά τη σύλληψη, ο Χρήστος Παππάς οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ και το επόμενο βήμα είναι να βρεθεί στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, κι από εκεί στη φυλακή καθώς είναι ήδη καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, λόγω της δράσης του στη Χρυσή Αυγή.

Τόσους μήνες έγραφαν σενάρια για φυγάδευση του στην Σερβία, στην Ουκρανία ακόμα στην Ρωσία, στο Άγιον όρος, στην Μαδαγασκάρη.

Και εντέλει βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Ζωγράφου!

Η ΣΧΕΣΗ με τον Ηλ. Κασιδιάρη! AYTO EINAI το σπίτι που κρυβόταν ο Χρ. Παππάς... 

 

Η "επιτυχία"... μιας γελοιότητας! Τον έψαχναν σε 4 χώρες και ο Παππάς κρυβόταν 9 μήνες σε διαμερίσματα στην Αττική. Πριν 10 μέρες πήγε στην 52χρονη φίλη του στου Ζωγράφου, άρρωστος και άφραγκος. Η "μισή" Χρυσή Αυγή ήξερε που ήταν και οι "στρατηγοί της πλάκας"... ροχάλιζαν!

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οριστικό: Αγόρασαν την ελληνική εταιρεία «Καλλιμάνης» οι Τούρκοι

https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/998917_oristiko-agorasan-tin-elliniki-etaireia-kallimanis-oi-toyrkoi

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=5sCwHJMxWVY

Εδώ παπάς, εκεί παπάς!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο γνήσιος Παππάς....???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...