Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

«Γονείς της χρονιάς»

Μια απίστευτη καταγγελία δημοσιοποιήθηκε στο Facebook, με μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα αυτοκίνητο να οδηγεί στην εθνική οδό προς το Ηράκλειο με ένα μωρό να βρίσκεται… στην εταζέρα! Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που είδαμε την καταγγελία στην ομάδα «Ηράκλειο Κουασιμόδεια πόλη» η πρώτη σκέψη ήταν ότι πρόκειται για… τρολάρισμα, ότι το μωρό είναι κούκλα ή κάποιου είδους… Photoshop.. Απ’ ότι φαίνεται όμως η καταγγελία είναι πέρα για πέρα αληθινή καθώς είναι επώνυμη και συνοδεύεται από φωτογραφία. Παρ’ όλα αυτά εμείς ακόμα αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι υπάρχουν τόσο αδιάφοροι και επικίνδυνοι γονείς που θα έβαζαν τη ζωή του παιδιού τους σε κίνδυνο, ειδικά σε έναν δρόμο καρμανιόλα, με εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο. Ένα απότομο φρενάρισμα, μια παράνομη προσπέραση από το αντίθετο ρεύμα θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες για τη ζωή του μωρού.

Πηγή: daynight.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει συνειδηση, παλια περιπαιχτικα λεγαμε για τους γυφτους οτι και καλα αν χαθει ενα παιδι τους, το βραδυ θα εκαναν αλλο. Αυτο το ζαμανφου υπαρχει δεκαετιες, ξεκινησε απο το 88-89 τοτε με τον ακατανομαστο με τα γνωστα. Και δεν ειμαι πολιτικοποιημενος ή κομματοσκυλο, γραμμενους στα αρχιδια μου τους εχω ολους 30 χρονια το λιγοτερο.
Αποποινικοποιησε τις εκτρωσεις και τη μοιχεια, απο τοτε αρχισαν να ξεσαλλωνουν. Η ανθιση της πουτανιας. Ηρθε ο καιρος να τα πληρωσουμε ολα και πολυ κρατησε Η Ανοχη Του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...