Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Θα έχει ζωντανή σύνδεση ο ΣΚΑΙ;

Ο Τούρκος παραγωγός Αντσουν,του οποίου αηδίες όπως το survivor παρουσιάζει ο ΣΚΆΙ,θα παρίσταται πρώτο τραπέζι πίστα στα καραγκιοζιλίκια του Ερντογάν στα κατεχόμενα.

Από το βράδυ της 19ης Ιουλίου θα βρίσκεται στα κατεχόμενα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν για να συμμετάσχει σε τριήμερο φεστιβάλ που διοργανώνεται στην κατεχόμενη Λευκωσία στο πλαίσιο των εορτασμών για την 47η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο,σύμφωνα με τον ιστότοπο cyprustimes.com.Με ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ πολιτικών και διασημοτήτων, ανάμεσά τους και ο καναλάρχης Ατζούν Ιλίτζαλί ο Τούρκος παραγωγός του Survivor και άλλων τηλεοπτικών προγραμμάτων που προβάλλονται από ελληνοκυπριακά κανάλια, θα γιορτάσουν την μαύρη επέτειο της εισβολής στα κατεχόμενα, στα πανηγύρια που διοργανώνει ο Ερσίν Τατάρ. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Τούρκος Πρόεδρος τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα πάει στο γήπεδο Ατατούρκ της κατεχόμενης Λευκωσίας όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ πολιτικών και διασημοτήτων, ανάμεσά τους και ο καναλάρχης Ατζούν Ιλίτζαλί.

Ερντογάν και ο παραγωγός του Survivor θα παίξουν ποδόσφαιρο στα κατεχόμενα

 

Τα project του Ατζούν στον ΣΚΑΙ


 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΙΑ. ΘΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΣΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΝ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΙΧΝΟΣ ΔΕΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΗ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ Χ.Π

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...