Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Τότε που η Κύπρος μάτωσε…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι σειρήνες σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο ήχησαν στις 5:30 τα ξημερώματα, προκαλώντας την ίδια ανατριχίλα που προκαλεί κάθε ξημέρωμα 20ης Ιουλίου από το 1974 και σήμερα.

Η 47η επέτειος της τουρκικής εισβολής θα γιορταστεί με παρελάσεις και φανφάρες στη παρουσία του Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα, και με πολλαπλές παραβιάσεις του εναέριου και θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από το τουρκικό ναυτικό και αεροπορία.

Στις ελεύθερες περιοχές μνημόσυνα και δάκρυα, με όσες μανάδες αγνοουμένων ζουν ακόμα να ζητούν να μάθουν για τα παιδιά τους.

 

Σαν σήμερα οι προδότες έδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

 

Τουρκική εισβολή: 47 χρόνια μετά - Η φρίκη του πολέμου μέσα από τρεις μαρτυρίες

 

«1974 Μαρτυρίες & Τεκμήρια»

 

Τραγωδία του 1974 – Αιχμάλωτοι στα Άδανα – Αναγνωρίστηκαν από νέες φωτογραφίες

 

(Fanoulla Argyrou on handover of the Cyprus files)

https://www.youtube.com/watch?v=_UXoeBEKqDI

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ – ΤΟ “ΔΩΡΟ” ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

«Ρε σεις, τι κάνατε, χτυπήσατε δικό μας αεροπλάνο;» Η αποστολή αυτοκτονίας των καταδρομέων στην φλεγόμενη Κύπρο. Πως οι Κύπριοι κατέρριψαν κατά λάθος τα ελληνικά μεταγωγικά στην τουρκική εισβολή...


Κύπρος 74. Επιχείρηση Νίκη. Μια υπόθεση που σηκώνει πολύ συζήτηση, και δυστυχώς δεν έγινε.

 

Αμμο-χωσμένοι...

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι του ιχνους μπορειτε να μου πειτε οι χουντικη κυβερνηση στο κυπριακο λειτουργησε ανθελληνικα και προδοτικα ναι ή οχι

Ixnos είπε...

Για να μην τους πω προδότες και ανθέλληνες θα πω ότι ήταν άσχετοι περί τα γεωστρατηγικά, οπότε ανίκανοι να κυβερνήσουν..

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ...
ΕΝΩ Ο ...ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΠΑΤΣΑΡΕ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ , ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...