Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Μάκη....πάρε 10% προστιθέμενη αξία.

«Επί δύο χρόνια συζητούμε τη διαχείριση της πανδημίας. Ποια η προστιθέμενη αξία αυτής της παρενθετικής συζήτησης; Καμία»! Αυτό ξεστόμισε από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Εσωτερικών ΜητσοΜάκης Βορίδης.

Ο Βορίδης προφανώς δεν θεωρεί ότι είναι άξια λόγου η συζήτηση για την πανδημία κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής κατά της Κυβέρνησης. Μιας Κυβέρνησης που έχει αποτύχει οικτρά και γι’ αυτό μέμφεται.

Αλλά αυτό μάλλον είναι ψιλά γράμματα για τον Βορίδη, ο οποίος έκανε λόγο και για «προστιθέμενη αξία»…

Αυτή είναι λοιπόν η προστιθέμενη αξία:

Tις πρώτες 28 ημέρες του Ιανουαρίου έχουν χάσει τη ζωή τους από/με κορωνοϊο πάνω από 2.300 άνθρωποι.

Από το ξεκίνημα της πανδημίας, αυτά τα δύο χρόνια δηλαδή που… ενόχλησαν τον Βορίδη, έχουν πεθάνει 23.195 άνθρωποι.

Και αυτός ο αριθμός, εκτός από το όποιο ποσοστό αναλογεί στον κορωνοϊό, πιστώνεται αποκλειστικά στην κυβερνητική διαχείριση, η οποία διέλυσε την ήδη παρηκμασμένη δημόσια υγεία.

newsbreak.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

🤣 ΑΑ ΞΕΧΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ!1990? ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΙΔΙΔΗΣ ΗΤΑΝ Η ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΤΗΝ ΚΛΦΙΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΑΧΑΜΟΥ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ Ο ΣΤΟΚΟΣ!(ΛΙΓΟ ΤΥΡΑΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΚΑ ΝΑ!)🤮 ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΟΥΣ! ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!😁

Ανώνυμος είπε...

Οι τύποι αυτοί μας θεωρούν όλους αναλωσιμους
Τα έχουν βρει με τη διεθνή των αγορών κ διαμεσολαβουν την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της με το αζημίωτο.
Μας θεωρούν Αγέλη που πρέπει να στοιχιζομαστε πίσω από τη φωτισμένη ηγεσία φυσικά χωρίς γνώμη γιατί δεν αξίζουμε να σκεφτόμαστε.
Αν πεθάνουν 25 η 50 η 100χιλιαδες δεν έχει καμία σημασία. Το έθνος αυτό η άρχουσα τάξη το έφτιαξε αυτή το έφερε ως εδώ κ επειδή δεν είμαστε καλά παιδιά αυτή θα μας αντικαταστήσει με όλους τους ξυπολτους της γης .Αποδομούντην κοινωνία τον πολιτών τον πολιτισμό μας το έθνος μας καθημερινά ώστε να περάσουν τα θέλω τοναφεντικων τους .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...