Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ο Στρατός στην υπηρεσία του κάθε τυχάρπαστου εργολάβου;

 

Βγήκε ο στρατός στις γειτονιές της Αθήνας για τον αποχιονισμό .Άφαντοι δήμαρχοι και αρμόδιοι και γενικά ο κρατικός μηχανισμός.

Με τη συνδρομή του στρατού γίνεται ο αποχιονισμός σε γειτονιές της Αθήνας, καθώς τρεις ημέρες μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα», δήμαρχοι και υπηρεσίες παραμένουν άφαντοι.

Οι Ειδικές Δυνάμεις του στρατού βγήκαν στους δρόμους για να συνδράμουν στην απομάκρυνση του χιονιού, σε περιοχές των δήμων Χολαργού-Παπάγου, στο Χαλάνδρι, τα Μελίσσια, την Αγία Παρασκευή, τη Ραφήνα, το Πικέρμι και την Παλλήνη

Φαντάροι επιχειρούν από νωρίς να φτυαρίσουν το χιόνι ώστε να μπορέσουν να μετακινηθούν τα οχήματα που εγκαταλείφθηκαν από τους πολίτες, που εγκλωβίστηκαν για πολλές ώρες στο σημείο, χωρίς προμήθειες και με τα καύσιμά τους να τελειώνουν.

Οι φαντάροι κουβαλούν το χιόνι ακόμα και στα χέρια τους για να μπορέσουν να μετακινηθούν τα αυτοκίνητα και να καθαριστεί ο δρόμος.

ΓΕΕΘΑ: Η συνδρομή των ΕΔ στην αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων (βίντεο)

 

 

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

 

ΟΛΗ η επιτυχία του επιτελικού κράτους σε μία εικόνα

 

“ΓΑΜΩ τον ΠΟΥΣΤΗ τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και ΓΑΜΩ τους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ”. Ο ΛΑΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΘΑΝΑΤΩΣΗ” ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. “ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”,

...

Ο Ανέγγιχτος, ο Φαφλατάς κι ο Γυμνοσάλιαγκας…

 

Θέλετε να βρείτε τον κύριο ένοχο της κατάντιας της χώρας μας;

Οι μέτοχοι της εταιρείας που διαχειρίζεται την Αττική Οδό είναι γνωστοί. ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΒΑΞ και η Γαλλική EGIS PROJECTS. Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι ο ισχυρότερος μέτοχος . Οι μέτοχοι της ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι οι : Η εταιρεία Reggeborgh (Ολλανδοί) που κατέχει άμεσα το 29,85% της Ελλάκτωρ, αλλά μέσω φίλιων δυνάμεων όπως η Atlas NV (που κατέχει το 9,8%) ,ελέγχει άνω του 40% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Ακολουθούν δύο εταιρείες, μέσω των οποίων εφοπλιστές ελέγχουν άνω του 30% της Ελλάκτωρ και είναι η Greenhill Investments και η Kiloman. Νομικός σύμβουλός των Ολλανδών επενδυτών (δηλαδή του βασικού μετόχου) είναι το νομικό γραφείο του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια. Ο συνολικός κύκλος εργασιών κατά την τελευταία 15ετία της Αττικής Οδού ανέρχεται σε 2,93 δισεκατομμύρια ευρώ. Ποιοι είναι όμως οι μέτοχοι της Αττικής Οδού; Είναι οι: ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ με 65,75%, ο όμιλος ΑΒΑΞ Α.Ε. με 34,21% και η γαλλική EGIS PROJECTS με 0,04%. Στην 15ετία τα συνολικά κέρδη της Αττικής Οδού έφτασαν τα 771,7 εκατ. ευρώ. Η λήξη της σύμβασης παραχώρησης προς την εταιρεία της Αττικής Οδού λήγει το 2024. Μέσα στο 2021 οι μέτοχοι της Αττικής Οδού μοιράστηκαν το ποσό των 82,8 εκατ. ευρώ.

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξελίσσεται σε ένα τεράστιο εθνικό ατύχημα για τη χώρα που αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, τις επιπτώσεις του θα τις πληρώνουν οι πολίτες για δεκαετίες.

 

Κύριε Μητσοτάκη. Τελειώσατε...

 

 

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαντάροι, τα δωρεάν εργατικά χέρια του κράτους, τώρα γίνονται τα δωρεάν εργατικά χέρια αποτυχημένων ιδιωτών. Καμία περηφάνια για αυτή την εικόνα, μόνο ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΉ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΆ ΧΩΛΕΡΑ, ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΊΣΑΣΤΕ Ο ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΣΑΣ ΈΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΎΕΙ. ΕΊΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΉΣΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΘΈΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑΥΤΌ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΆΘΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΎΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ειδατε πουθενα τον Μπακογιαννη;;;;;;; ΤΑ ΜΜΕ ΜΟΥΓΚΑΦΩΝ!
ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΗΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ, ΑΥΤΟΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ενδοοικογενειακη διαμαχη στην Νεα Παιδε...-YouTube

Ανώνυμος είπε...

Καλα κανει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ αφου ψηφιστηκε απο ηλιθιους ή λαμογια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...