Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Λήξη συναγερμού για τη μετάλλαξη Deltacron - «Τεχνικό λάθος» δείχνουν αναλύσεις.

 

Πιάστηκε αδιάβαστο το κομπιούτερ.

Από τεχνικό λάθος στην ανάλυση του γονιδιώματος φαίνεται να προκλήθηκε ο συναγερμός για το νέο στέλεχος κορωνοϊού που φέρεται να εντοπίστηκε σε 25 περιστατικά στην Κύπρο. Επρόκειτο για την λεγόμενη μετάλλαξη «Deltacron», δηλαδή μετάλλαξη με σημαντικό αριθμό παραλλαγών που έχουν ταυτοποιηθεί στην Omicron με το γονιδιακό υπόβαθρο της μετάλλαξης Δέλτα.

Το «τεχνικό λάθος» γνωστοποιεί σε ανάρτησή του στο Facebook ο επίκουρος καθηγητής Ιολογίας στο ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

«Σχετικά με το Deltacron (ανάμιξη Delta και Omicron) της Κύπρου που ακούστηκε πολύ στα ελληνικά ΜΜΕ πρόσφατα, οι πρώτες ανεξάρτητες αναλύσεις δείχνουν ότι πρόκειται για τεχνικό λάθος του εργαστηρίου στην διαδικασία διαβάσματος του γονιδιώματος...

«Βιάστηκε ο Μαγιορκίνης, επιστημονικά ανήθικη η τοποθέτηση του»

«Δεν είναι τεχνικό λάθος η εμφάνιση της Delmicron»

 


Οι μελέτες δείχνουν ότι οι κριτικοί στοχαστές, είναι λιγότερο επιρρεπείς στο να πιστεύουν επίσημα στατιστικά στοιχεία που δεν ισχύουν στην αντικειμενική πραγματικότητα. Οι κριτικοί σκεπτικιστές, τείνουν να κάνουν ερωτήσεις. Αυτό τους κάνει καχύποπτους και περίεργους για το τι πραγματικά συμβαίνει, και τελικά τους κάνει λιγότερο υπάκουους στην παγκόσμια ελίτ ».

 

Καλώς ορίσατε στο τέλος της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του πλανήτη [ForeignPolicy-2019]

 

Τα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια εδώ και πολλά χρόνια παράγουν μαζική πολιτιστική αποχαύνωση.

 

Εντολή Μαξίμου σε ΜΜΕ: «Μην αφήνετε πολίτες να βρίζουν τον Κ.Μητσοτάκη» - Πώς απαντά η κυβέρνηση στην οργή του κόσμου

 

Χαμός με Δ.Αντωνίου σε τηλεοπτική εκπομπή: «Ντροπή σας - Είστε δολοφόνοι» - «Κλείστε τον» φώναζαν οι δημοσιογράφοι

 

 Πλεύρης: Ανεμβολίαστοι θα θεωρούνται όσοι δεν κάνουν την τρίτη δόση έως 1 Φεβρουαρίου -

 

Μια φωτογραφία υπουργού εν μέσω πανδημίας 

 

Θετικός στον κορονοιό ο Τσίπρας που έχει κάνει τις τρεις δόσεις και την αναμνηστική.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη μας κάνουν και Χάρι,Σκοτσέζικο ντουζ πείραμα νοητικό ψυχολογικό μέχρι να πεις και το κουκούτσι ΜΥΓΔΑΛΟ.. Κάνε την αρχή βγανε επιτέλους την μάσκα!Η άκρη του νήματος η μάσκα.ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΨΥΧΑΝΟΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥΧΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΝΑΙ;ΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο της πώλησης άχρηστων εξουδετερωτικών εμβολίων σε παγκόσμιο επίπεδο με τη διάδοση ενός ιού που είναι τεχνητός και που δημιουργήθηκε για να διασώσει τις φαρμακευτικές εταιρείες των ΗΠΑ, με ένα αφήγημα που ακούμπαγε τον “μετάνθρωπο”, έφτασε στο τέλος του.
Ο κόσμος χάρι στον αγώνα ορισμένων χαρισματικών ανθρώπων σε διεθνές επίπεδο είδε πως το mRNA εμβόλιο είναι μια φούσκα που δεν οδηγεί πουθενά. Ήταν η στιγμή που Ήλιος άρχισε να ανατέλλει μέσα στο βαθύ σκοτάδι. Οι άνθρωποι απομονώθηκαν σε κλίμα φόβου και απειλών με κωδικούς και νόμους σε ένα άλλο είδος πολιτικής και ανθρώπινης ύπαρξης. Δεν είναι τυχαίο το ρατσιστικό όνομα “ψεκασμένος” ή η ανάρτηση “αντικαθεστωτικών” video μόνο στο rumble και όχι στο YouTube. Ο διαχωρισμός της κοινωνίας χρειαζόταν αφού ο διαχωρισμός ανάμεσα σε δεξιά και αριστερά ξεφούσκωσε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...