Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

«Οι Αυστραλοί δεν ξεχνούν το κάζο με τα ορυχεία».

Ο Novak Djokovic περνάει τη 2η νύχτα στην Αυστραλία σε κέντρο κράτησης στη Melbourne μετά την ακύρωση της βίζας που οι ίδιοι του χορήγησαν. Ολα θα κριθούν σήμερα μετά την προσφυγή του στη δικαιοσύνη κι ενώ ο Πρόεδρος Σερβίας και ο πατέρας του κατήγγειλαν μια πολιτική δίωξη.

 

Τζόκοβιτς: Τα ορυχεία της Σερβίας είναι ο λόγος

 Ο διάσημος τενίστας είναι ηλίου φαεινότερο, ότι πληρώνει τη νωπή αντίσταση του ακόμη και έναντι του πρωθυπουργού της Σερβίας για την εκμετάλλευση ενός μεγάλου κοιτάσματος, ματαιώνοντας την εξόρυξη πριν λίγες εβδομάδες από την αυστραλοαμερικανική εταιρία Rio Tinto ενός νέου ορυκτού, του τζανταρίτη, που είναι πλούσιο σε λίθιο.
Οι Αυστραλοί έχασαν τη δουλειά με το σερβικό ορυκτό, ύστερα από εβδομάδες διαδηλώσεων, στις οποίες συμμετείχε και χρηματοδοτικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς υποχρεώνοντας την κυβέρνηση του Αλεξάνταρ Βούτσιτς  να εγκαταλείψει (προσωρινώς) ένα μεγάλο αλλά ρυπογόνο έργο, με την εξόρυξη του τζαναρίτη από ένα ορυχείο λιθίου, μόλις 130 χλμ. μακριά από το Βελιγράδι.

Western Australia

Στη δυτική Αυστραλία η LionOre διαθέτει το 100 % των μετοχών στα ορυχεία.

 

«Ταξική» νίκη του Τζόκοβιτς! Χαστούκι στην αρένα των χορηγών της μαφίας του χρήματος...

 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς-Novak Djokovic αποκλείστηκε από το Open Αυστραλίας για να μην ταπεινώσει ως άλλος Τζέσε Όουενς αήττητος νικητής υγιέστατος ανεμβολίαστος την Άρια Φυλή των εμβολιασμένων!

 

Ο πισινός της τυραννικής μαϊμούς αρχίζει να γίνεται ορατός

Όλος ο ελεύθερος κόσμος ας σηκωθεί γιατί δεν πρόκειται για μία μάχη ανάμεσα στον Νόβακ ή την Σερβία αλλά απέναντι στον ελεύθερο κόσμο των 7 δισεκατομμυρίων, της ελευθερίας λόγου και την ελεύθερης έκφρασης.

 

Ο Μακρόν ανάμεσα στα άλλα επιχειρεί να στερήσει το εκλογικό δικαίωμα στους ανεμβολίαστους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πηρε η θεια μου απο Αυστραλια και ελεγε εδω ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα αλλα η μανα μου στον κοσμο της δεν τη ρωτησε. Ρε μαλακα ρωτα την να σου πει τι σκατα λεγατε για τον Μαμαλακη πως φτιαχνει την ταχινοσουπα; Μα με τι κοσμο μαλακα εχω μπλεξει ρε πουστη μου καταραμενος ειμαι;

Ανώνυμος είπε...

3:21🤣ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΑΤΟΥΚΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΕΝΙΣΤΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΑΚΑ ΤΟΥΚΑ.ΚΑΙ ΦΕΡΣΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΙΜΙΑ ΝΟΜΙΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΟΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΛΚ ΝΑΝΑΙ. ΑΜ!ΔΕ..

Ανώνυμος είπε...

Εννοια σου μυστη μου, προσεχως θα τα δεις απο πρωτο χερι 😎😎😎

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...