Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

«Πανδημία των εμβολιασμένων»

Eαν δεν μπει φραγμός στο σουλατσάρισμα των εμβολιασμένων δεν σταματούν οι μολύνσεις.

 

ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ με την Όμικρον είναι πλήρως εμβολιασμένα...

 

Γαλλία: το 96% όσων μολύνθηκαν με Όμικρον ήταν εμβολιασμένοι και μόνο το 4% ανεμβολίαστοι! ΒΙΝΤΕΟ

ΒΟΜΒΑ του επιστημονικού TΗΕ LANCET στα θεμέλια της Ε.Ε. με μελέτη-σοκ που χαρακτηρίζει τη COVID-19, Νόσο των Εμβολιασθέντων

 

Κορονοϊός: 36.246 κρούσματα,

Υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή (2/1) καταγράφηκαν 17.633 κρούσματα, ενώ είχαν προηγηθεί 30.010 το Σάββατο (1/1), 40.560 την Παρασκευή (31/12), 35.580 την Πέμπτη (30/12), 28.828 την Τετάρτη (29/12), 21.657 την Τρίτη (28/12) και 9.284 την Δευτέρα (27/12).

Προβλέπει ακόμα και 80.000 κρούσματα ο Σαρηγιάννης και ζητά μέτρα ως τις 30 Ιανουαρίου

 

Όλη η απάτη με την χειραγώγηση του ψηφιακού κράτους 36246 δήθεν κρούσματα και μόνον 319 εισαγωγές. Ποσοστό 0.88%. Τα νοσοκομεία είναι άδεια. Κάλυψη κλινών 54,86%

 

ΓΝΑ «Ευαγγελισμός»: 100 υγειονομικοί νοσούν από κορωνοϊό - Με κατάρρευση απειλείται το ΕΣΥ

Απαγόρευση επισκεπτηρίων μετά τα  κρούσματα.

 

Πήγε σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες ο Άδωνις; «Σε ένα μήνα η πανδημία θα έχει τελειώσει…»

 

Τo Twitter «γλέντησε» τον Βασιλακόπουλο: Με μια μπατονέτα στη μύτη και μία στο στόμα βγάζεις screenshot

Εάν το βάλετε στο μόριο σας γίνεται μοριακό... κι αν το προτιμάτε PCR το βάζετε στον πρωκτό σας !

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καθηγητής Robert Malone μοριακός βιολόγος, επιδημιολόγος, ανοσολόγος- λοιμωξιολόγος εξηγεί ότι η παραλλαγή Omicron διαπερνάει τα εμβόλια, είναι εξαιρετικά μεταδοτική αλλά δεν σκοτώνει, δώρο Χριστουγέννων από τον ίδιο τον Θεό όπως χαρακτηριστικά είπε.

«H Omicron διαπερνάει τα εμβόλια και την 3η δόση. Είναι πολύ πιο μεταδοτική και τα δεδομένα είναι ήδη γνωστά. Ο 2πλός και 3πλός εμβολιασμός δεν μας προστατεύουν από την όμικρον. O αριθμός των νεκρών οφειλόμενων στην όμικρον σε όλον τον κόσμο είναι κατώτερος από 10 που έχει περιέλθει στη γνώση μου. Και το τρικ σε όλο αυτό είναι ότι αν εσείς πιστεύετε σ’ έναν Θεό αυτό μοιάζει πολύ μ ένα δώρο Χριστουγέννων. Το καλό νέο με την όμικρον είναι: πολύ αδύναμη παθογένεια υψηλή μεταδοτικότητα. Για έναν πεπειραμένο Ιολόγο αυτό μοιάζει τρομερά με ένα εμβόλιο με ζωντανό εξασθενημένο ιό έτσι θα μπορούσαμε να το αντιληφθούμε. Η Όμικρον λοιπόν είναι δώρο Χριστουγέννων από το Θεό! «Είναι σαν ένα εμβόλιο με ζωντανό εξασθενημένο ιό. Διαπερνάει τα εμβόλια ως και την 3η δόση. Είναι υπερμεταδοτική αλλά δεν σκοτώνει γιατί άλλαξε στόχο μόλυνσης. Μόνο 10 άτομα έχουν πεθάνει παγκοσμίως από την Όμικρον».
Η Δέλτα και οι προγενέστερες παραλλαγές πρόσβαλαν βαθιά τα πνευμόνια .Τώρα φαίνεται πως έγινε μετατόπιση προς τις ανώτερες αναπνευστικές οδούς στους βρόγχους και τότε όπως γνωρίζουμε και από τη γρίπη οι ιοί γίνονται λιγότερο παθογενείς και πολύ λιγότερο μολυσματικοί.

Ανώνυμος είπε...

Έχει προ πολλού πλέον αποδειχτεί και ομολογηθεί ακόμα και από τους «ειδικούς» των καναλιών πως και οι εμβολιασμένοι δύναται να κολλήσουν κα να μεταδώσουν τον ιό.
Παρόλα αυτά συνεχίζουν να ρίχνουν το βάρος της αύξησης των κρουσμάτων στους ανεμβολίαστους. Οι πάντες όμως στην χώρα γνωρίζουν ότι οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε καμιά κοινωνική δραστηριότητα χωρίς αρνητικό Rapid test. Με αυτό εργάζονται, με αυτό κυκλοφορούν στην αγορά ενώ είναι παντελώς αποκλεισμένοι από δραστηριότητες σε κλειστούς χώρους.
Την ίδια ώρα όμως οι εμβολιασμένοι κυκλοφορούν παντού με το πράσινο πιστοποιητικό τους το οποίο είναι σε ισχύ ακόμα και αν νοσούν! Δύσκολο να το πιστέψει κανείς κι όμως είναι αλήθεια: Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν νόμιμα τον κορωνοϊό. Και αν κανείς επισκεφτεί έναν κλειστό χώρο διασκέδασης σε πληρότητα καταλαβαίνει πως ακριβώς γίνεται η λεγόμενη υπερμετάδοση.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΙΣΕ με οδηγίες του Ρότσιλντ δίνει στοιχεία για.. θανατους .. κρουσματα... Και ότι άλλο για covid 19 εδώ στην Ελλάδα. Το εβραιοπολιτικο σύστημα ο αχταρμάς των ερπαιτοειδων απλά εκτελεί.
Τα πρόβατα ακολουθούν....

Ανώνυμος είπε...

Οι ιοί μεταλασονται μέσα στον ξενιστή τους. Η μετάλλαξη όμικρον δημιουργείται μέσα στους εμβολιασμενους και δεν προέρχεται από μετάδοση σε αυτούς.όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί τόσο και περισσότερες μεταλλάξεις θα δημιουργούνται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΛΑ..;ΤΙ ΛΕΣ;ΤΩΡΑ!ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΛΑ 3418/2005 ΚΑΙ ΑΡΘΡ.339 ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΓΙΑΛΟΧΑΡΤΟ ΣΤΗΣ ΜΑΠΕΣ ΤΟΥΣ!!!🤣 ΒΡΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΟΟΥΝ Κ Μrna,τον ΜΑΧΟΝΕΗ τον θυμάστε; από την ταινία μεγαλ.μπατσ.σχολη? police agademy?🤣🤣🤣

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...