Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Τα κουλά του...Κούλη.

Οι έκτακτες συνθήκες που ήταν… εκτός προγράμματος και το χιόνι που έπεσε μεσημέρι ενώ συνήθως πέφτει βράδυ, αποτελούν αναμφισβήτητα την οσκαρική κορωνίδα στο σενάριο της επιθεώρησης που παρουσιάζεται στη Βουλή, με βασικό πρωταγωνιστή τον Κούλη.

Είναι αδιανόητα αυτά που ακούστηκαν από το στόμα του. Προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανυπαρξία σχεδίου αντιμετώπισης της οποιασδήποτε κρίσης, με αφορμή τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Γιατί, όπως είπε με ρεσιτάλ ερμηνείας «και σε αντίθεση με άλλες χιονοθύελλες το χιόνι έπεσε μέρα μεσημέρι, συνήθως πέφτει βράδυ»!

Καλά που δεν παρουσίασε και τίποτα μελέτες για να στηρίξει την «επιστημονική» τοποθέτησή του, καθώς εκτός από λοιμωξιολόγος-επιδημιολόγος, τώρα έγινε και μετεωρολόγος (σ.σ. τα έβαλε και με τους μετεωρολόγους οι οποίοι τον εξέθεσαν, λέγοντας ότι κανείς τους δεν πρόβλεψε το χιόνι…)! Πρωθυπουργός τρία σε ένα…

Τόσες μέρες ακούγαμε τους Υπουργούς του να λένε ότι ο χιονιάς ήρθε… λίγο νωρίτερα και γ’ αυτό έγινε το επιτελικό μπάχαλο, αλλά σήμερα το τερμάτισε.

Και απέδειξε ότι θωρεί τους πολίτες αυτής της χώρας, ηλίθιους, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη τους.

 

«Στήνει στον τοίχο» τον Κ.Μητσοτάκη η Κ.Ρένεση: «Σαν Λουδοβίκος ξιπασμένος πουλάς σε μια νύχτα έναν ολόκληρο λαό»


 

Απόλυτη δικαίωση για την εταιρία της Αττικής Οδού ο ασυνάρτητος λόγος του MacGyver-Σεφερλή της Κλιματικής Αλλαγής Στυλιανίδη.


 

Η «Αττική Οδός» επικαλείται Χρυσοχοΐδη και Χαρδαλιά για να διαψεύσει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς!

 

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

🤣🤣🤣ΕΔΩ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ! Ever!ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΠΟΧΟΝ.ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΕΛΠΙΔΑ...ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑΑΑΑ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ 301 ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.ΟΚ? ΤΟΧΟΥΜΕ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΠΙΚΑΛΕΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΚΛΠ ΠΦΦΦ🤔🗡️⚖️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...