Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Προσοχή στους «υπαλλήλους της ΔΕΗ».

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία δύο ημεδαπών ανδρών που κατηγορούνται για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Πρόκειται για τον συλληφθέντα:

1. ΚΑΜΠΕΡΗ Απόστολο του Αντωνίου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα την 5-5-1966 στη Λαμία,

Και τον μη συλληφθέντα:

2. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Αθανάσιο του Γεωργίου και της Ελευθερίας, γεννηθέντα την 3-12-1983 στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, οι δράστες προσέγγιζαν τα θύματά τους προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, που θα έπρεπε να εισέλθουν εντός της οικίας τους για να εξακριβώσουν βλάβη στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Στη συνέχεια, ο ένας κατηγορούμενος οδηγούσε τους παθόντες στον χώρο της κουζίνας όπου τους απασχολούσε, ενώ ο συνεργός του  ερευνούσε τους χώρους των σπιτιών  και αφαιρούσε χρηματικά ποσά και τιμαλφή χωρίς να γίνεται αντιληπτός.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εξιχνιάσθηκαν συνολικά επτά περιπτώσεις κλοπών με το οικονομικό όφελος που αποκόμισαν να υπερβαίνει τις 220.000 ευρώ. Έπειτα από σχετικές Διατάξεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητά τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΟΣΑΝ, Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΛΛ.ΑΣΤ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ!ΣΟΥ!ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΑΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΑ..ΕΤΣΙ;!(ΘΑ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ ΚΑΠΙΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ;ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ;!ΧΑΖΑΡΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥ...?!)🤔🤔 ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΝ ΦΩΝΕΣ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΟΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Ο ΜΛΚΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΑΝ.ΒΡΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΠΗΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΘΗΚΑΝ ΑΠΤΟ ΥΠΟΥΡΓ.ΟΙΚΟΝΟΜ.3 Η 4 ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ ΑΡΑΓΜΑ ΚΑΦΕΔΑΡΕΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΗΚΟ.. (ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!!!) ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΥΟΥΟΥ..ΚΑΡΓΑ,ΤΟΥΣ ΒΓΑΝΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ(ΜΕ ΚΛΟΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ!)ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!! ΝΕΜΕΣΙΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...