Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

O τσου...Τσούνης θέλει να διώξει τους Κινέζους.

Στο στόχαστρο μπαίνουν πλέον τα ελληνικά λιμάνια και ειδικά η Κίνα και η Cosco στον Πειραιά σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ Τζ.Τσούνης.

Ο νέος Αμερικανός πρέσβης έκανε ειδική αναφορά στο λιμάνι του Πειραιά και την Cosco και σημείωσε με έμφαση πώς “η πολιτική της Κίνας πρέπει να εμποδιστεί πάση θυσία”.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης ο Τζ. Τσούνης δέχθηκε ερωτήσεις από μέλη της επιτροπής της Γερουσίας αναφορικά με την παρουσία της Κίνας μέσω της εταιρείας Cosco στο λιμάνι του Πειραιά και τι θα πρέπει να κάνουν οι ΗΠΑ για να υπερκεράσουν την ανταγωνίστρια χώρα στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες από το mononews.gr

Εάν εγκριθώ για την θέση του πρέσβη, υπόσχομαι να εργαστώ με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, με αυτή την επιτροπή και την ελληνική κυβέρνηση για να δράσω ενάντια σε αυτό.

Ο Γερουσιαστής Μενέντεζ σχολιάζοντας την πρόταση για τον νέο πρέσβη είπε: «Ο Γιώργος Τσούνης είναι η προσωποποίηση του αμερικανικού ονείρου και η ιστορία του αποτελεί μια εντυπωσιακή ιστορία επιτυχίας».

 

Εν τω μεταξύ, ο... Mr. «Χασάπης τού Κιέβου» Τζέφρυ Πάιατ, ολίγον προτού ξεκουμπιστεί από την χώρα μας - μετά από μία... «Αρμένικη βίζιτα» άνευ προηγουμένου, διαρκείας έξι (6 !!!) ετών - «πλακώθηκε» με τον Ρώσο ομόλογό του στην Αθήνα... Ε, δεν γινόταν... Την έβγαλε την υφέρπουσα καφρίλα του τελικά. Ως Πρέσβης προς Πρέσβυ να ούμ'. Τι σόι «Χασάπης» θά 'ταν... Τόσο πολύ την... «σέβεται» την Ελλάδα.

Αντιλαμβανόμεθα όλοι μας το τι κάνουν οι Αμερικανοί, έτσι; Καταστρέφουν τελείως τις Ελληνο - σινικές και Ελληνο - ρωσικές σχέσεις, απομονώνοντας την χώρα μας λίγο πριν από τον επικείμενο - και καραστημένο - ελεεινοτουρκικό πόλεμο για την διχοτόμηση τού Αιγαίου και την καταστροφή τής Θράκης.

 

”Η Κίνα και η Cosco θα φύγουν από τον Πειραιά” -Δηλώσεις του νέου πρέσβη Τζ.Τσούνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...