Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Ξεσάλωσε η Κατερίνα;

Όπως ανακοινώθηκε  «η  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αύριο 14 Ιανουαρίου, θα μεταβεί στη Ρώμη, προκειμένου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι».

Μάλλον κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά  στην Προεδρία της Δημοκρατίας για το αξίωμα που φέρει και το πρωτόκολλο της άσκησης του.

Πολύ καλά θα κάνει από κοινωνική άποψη. Από θεσμική όμως όμως οφείλει εξηγήσεις.

Ως τι θα παραστεί στην κηδεία;  Αν πάει ιδιωτικά ως φίλη του εκλιπόντος, δικαίωμά της, αρκεί να μη χρησιμοποιήσει κρατικό αεροσκάφος- Γιατί θα της καταλογίσουν ότι συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφέλιμου -με δημόσια δαπάνη.

Αν όμως θα παραστεί ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκπροσωπώντας την ελληνική πολιτεία κάτι της διαφεύγει:

Ο ρόλος ανήκει στον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, που είναι ο Τασούλα ομόλογος του Σασόλι.

 Αρχηγός κράτους  επισήμως σε κηδεία επικεφαλής κοινοβουλίου δεν  είναι και πολύ συμβατό με το πρωτόκολλο. Ούτε αυτό της το είπαν;

ΥΓ. Όπως δεν της είπαν ότι ο τίτλος  «Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο» στο σαιτ της Προεδρίας, δεν πολύ πάει. Ο αρχηγός του κράτους, δεν «συναντάται» με υπουργούς. Τους δέχεται.

Όπως δεν συναντάται με πρέσβεις  χωρών- ας είναι και Αμερικάνοι. Της επιδίδουν τα διαπιστευτήρια τους. Για να μην έχουμε με τον καινούργιο τα καλά του Πάιατ.

Απο το anoixtoparathyro.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι ΝΤΕΚΑΝΤΑΝΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΎΝΗΗ ΟΥΟΥΙΙΙ ΠΕΤΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΟΤΣΙΝΟΡΑΑ ΠΕΡΑ ΑΠΤΑ ΣΥΝΟΡΑΑ ΟΥΟΥΙΙΙ ΠΟΥ ΠΑΣ;ΚΑΙΣΥ ΒΡΕ ΞΕΧΑΡΒΑΛΟ;Ο ΑΔΕΡΦΟΓΙΟΣ ΧΕΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΘΥΜΑΣΤΕ;ΚΟΥΛΑΜΑΡΕΣ ΟΥΟΥΙΙΙ.. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΟΟΑΑΑΑ!ΟΥΣΤ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...