Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Το ....ιικό φορτίο του Κούλη.

Μέσα σε λίγα 24ωρα ακυρώθηκε ο Eastmed και η κοινοπραξια Total, ExxonMobil, ΕΛΠΕ αναστέλλει τις έρευνες στη Κρήτη. Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαν για εθνική προδοσία, ότι χάνουμε την στρατηγική μας θέση κλπ. Υπό τις σημερινές συνθήκες είναι μια κρύα μέρα του Γενάρη. Στο εσωτερικό κάποιοι δημοσιογράφοι και αναλυτές είναι πανευτυχείς, άλλοι γιατί είναι ενδοτικοί και δε θέλουν να προκαλούμε τον «αγαθό γίγαντα», την Τουρκία. Άλλοι γιατί είναι φιλορώσοι. Άλλοι γιατί είναι αντίθετοι με το σιωνιστικό Ισραήλ. Κάποιος, μάλιστα, ευχαρίστησε την Αμερική για τη «σφαλιάρα» που μας έδωσε και έτσι θα απαλλαγούμε από αυτόν τον «τρισκατάρατο» αγωγό. Η ανθελληνική κυβέρνηση έχει προσχωρήσει στο αφήγημα της «ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής» που επιβάλλει την «πράσινη μετάβαση». Αντί να ασχολείται με την εξεύρεση και εκμετάλλευση των ελληνικών υδρογονανθράκων, ώστε η Ελλάδα να μην είναι μόνο διαμετακομιστικός κόμβος αλλά και παραγωγός φυσικού αερίου, ασχολείται με ανεμόμυλους (ανεμογεννήτριες κλπ).

Με το λάβαρο της «πράσινης μετάβασης» που έχει υψώσει, αποθαρρύνει ουσιαστικά τις ξένες εταιρείες που έχουν αναλάβει την εξερεύνηση των ελληνικών θαλασσίων οικοπέδων. Αν κάποιος θέλει να σκοτώσει τον East Med αυτός είναι η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη και το non paper των Αμερικανών θα αποτελέσει τη δικαιολογία της.

Για το φιάσκο με τον EastMed και το «πάγωμα» ερευνών Total-Exxon στην Κρήτη θα δώσει κάποιος εξηγήσεις;

  

Πώς κάηκε το σχέδιο για την κατασκευή του East Med


Σημειώνεται ότι η κοινοπραξία, βάσει της σύμβασης παραχώρησης, οφείλει να διεξαγάγει τις σεισμικές έρευνες εντός της τριετίας από την υπογραφή της σύμβασης, το 2019

Δηλαδή οι σεισμικές έρευνες θα πρέπει να ξεκινήσουν μέχρι τον Οκτώβριο του 2022.

Ωστόσο, καθώς οι σχετικές δραστηριότητες επιλέγεται να γίνονται στο χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, προκειμένου να μη διαταραχθεί ο πολλαπλασιασμός των θηλαστικών, είναι σαφές ότι η απόφαση να μη διενεργηθούν το φετινό χειμώνα οι σεισμικές καταγραφές ισοδυναμεί ουσιαστικά με πρόωρο τέλος για τις ερευνητικές δραστηριότητες στην περιοχή.

 

Οι θριαμβολογίες της Τουρκίας για την ακύρωση του EastMed

 

East Med: Τουρκικοί αλαλαγμοί για το πισώπλατο μαχαίρωμα των ΗΠΑ στην Ελλάδα

 

«Στην «Κατεχόμενη» από τη Ελλάδα νήσο Γαύδο η ΠτΔ» …Αναφέρει η τουρκική «Soscu»

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα στο ξαναγραψω πολλακις, σε παω με χιλια! Εδω και πολλα χρονια, ισως και πανω απο δεκαετια!
Λοιπον, επετρεψε μου να γραψω τη "μαλακια μου" γιατι τους εχω βαρεθει απαντες.
Αλλαξε ο Καραμανλης ηρθε ο Σαμαρας τον διαδεχθηκε ο γουρλωματης γκαντεμοσαυρος. Ενταξει μεχρι εδω; ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ, ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥ, ΑΛΛΑΞΑΝ;;;;;
ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΩΜΑΤΗ;
ΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ... ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ;;;;;
ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ) ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ Ο ΒΡΑΔΥΓΛΩΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑ, Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ; 18 ΧΡΟΝΩΝ ΗΜΟΥΝ, ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΛΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ!
ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ! ΕΣΥ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ, Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΑΥΡΗ!
ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΙΧΝΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΡΑΦΩ!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ, ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ!
Ε ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ! ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ!
ΨΗΦΙΣΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ! ΚΟΥ ΤΣΟΥ ΜΠΑ! ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ! ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ! ΔΕΝ ΛΥΠΟΣΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΩ ΕΓΩ;
ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ!
ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ! Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΩ ΣΩΘΕΙΤΩ ΛΕΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΑΝΑ!

Ixnos είπε...

ξερεις οτι σε πάω με χίλια και μπορεις να γράφεις οτι θέλεις.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΖΕΝΤΑ..ΤΑΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΚΥΒΕΡΝ.Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΗΛΙΘΙΟΥΣ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥΣ ΘΑΝΙ,ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΝ,ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΒΡΕ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ..ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΛΥΣΗ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΦΥΣΗΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΑΑΑ..ΚΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΝΑΜΠΕΡ1 ΟΥΑΝ Ε!Ε! Ε!ΡΧΕΤΑΙ Η!Η!ΗΡΘΕΕΕ ΜΗ ΣΚΑΣ.🇬🇷👼🧠💥💯🌏🌎🌍🛸🇺🇸🇷🇺

Ανώνυμος είπε...

Ποια δεκα χρονια, 22 εχουμε, απο το 2008 πρεπει να σε διαβαζω, το λιγοτερο, το 10 δεν σκοτωσαν τον Σωκρατη Γκιολια; Πως περναν ετσι τα χρονια. Θυμαμαι ενα διαστημα πριν αρκετα χρονια που δεν ανεβαζες καθολου αναρτησεις, ειχες σταματησει και σου ειχα γραψει μηνυμα σου ειχα στειλει e-mail δεν θυμαμαι καλα και ξανα αρχισες να ποσταρεις.
Βασικα τοτε διαβαζα αντιπληροφορηση, εσενα, τον πρεζα τβ, το τρωκτικο, τον κοκκινο ουρανο, τον αλλον που ειχε ενα μπλοκ Χριστιανικο ειχε βαλει και βουλευτης καποια στιγμη αει καλα χα χα, ωραια χρονια, ηταν στις δοξες τους τα μπλοκ. Τωρα μονο εσενα διαβαζω, το Μακελειο το πορνιους και τον σπορ εφεμ και βλεπω καποια βιντεο ενημερωτικα οπως αγωγη, Κασταμονιτη, στυλοι ορθοδοξιας, Κυριακακη και καμμια φορα στο φευγαλεο, τον Τερρυ. Βλεπω και καμμια φορα μεσω ιντερνετ το δελτιο με τον Καψαμπελη αλλα προμοταρουν πολυ τον κεραλοιφικο και εκει με πιανουν τα διαολια μου. Αυτα και σε ευχαριστω που υπαρχεις και παιρνουμε κουραγιο πραγματικα.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα θα σε κουφανω μολις τωρα το θυμηθηκα και εσκασα στα γελια, ειχες κανει μαζι με αυτον κοινη συνεντευξη στον Καρατζαφυρερ και το ειχατε ανεβασει σε βιντεο, σου λεω ειμαι πολυ παλιος αναγνωστης σου ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ixnos είπε...

to 2008 ξεκινήσαμε και ήμασταν ουσιαστικά καμμια πενηνταριά μπλοκ με μπροστάρη το τρωκτικό του συγχωρεμενου Γκιόλια που τότε σάρωνε.Για ένα διάστημα σταματήσαμε γιατί μ έβαλαν κουρτίνα ως ακατάλληλο.ενοχλούσε κάποιους βλέπεις.φτιάξαμε και εμείς το ixnos 1 και συνεχίσαμε από εκεί να τους ενοχλούμε.Όταν βγήκε η κουρτίνα από το μπλοκ το συνεχίσαμε.τον χοντρό εμείς τον διαλύσαμε με τα παρατσούκλια και τις βρόμες που του βγάλαμε το ΛΑγΟΣ καρατζαφύρερ ..καρατζαπαιρνεις και άλλα βγήκαν από εδώ.Μεγάλος φίλος καισταθερός όλα τα χρόνια ο εσχατιας Διηνέκης κ.α.

Ανώνυμος είπε...

Ξερω ξερω και θυμαμαι, αλλα ειχα γραψει προσφατα μια μαλακια χωρις να διαβασω που ειχε αναρτηθει και στραβωσε ατσαλα ο εσχατη γραμμη και με ειχε βρισει ασυστολα τοτε, αν ηταν αλλος θα ειχε ακουσει τα μυρια οσα αλλα λεω ρισπεκτ γιατι εχει δωσει πατριωτικες μαχες ολα αυτα τα χρονια, του ειχα ζητησει συγγνωμη αλλα δεν επαιρνε χαμπαρι οποτε εκανα πισω τι να κανω αλλο τα γραπτα και αλλο ο προφορικος λογος. Δεν κρατω κακια, αναγνωριζω τον πολεμο που εχει δεχθει ολα αυτα τα χρονια και τον παραδεχομαι που ακομα ειναι στις επαλξεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΜΠΛΟΚ ΚΛΠ Ο ΜΑΤΣΑΣ...(οι Γερμανοί είναι φίλοι μας ελλ.ταινια)ΚΑΙ Ο ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ...(ΤΟ ΛΑΔΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ; ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΩΣ ΓΕΡΟΛΑΔΑΣ ΕΛΛ.ΣΙΡΙΑΛ)ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;;;ΟΕΟ;ΩΣΑΤΣΑΣ..ΩΣ ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ;;;😁🤔🙄

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...