Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Αντί για άρρωστο μετέφεραν...αρρώστια

 

Η κίνηση ενός ασθενοφόρο που δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτά του ΕΚΑΒ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη σε μία μικρή πόλη, πολύ δε περισσότερο σε περιοχές κοντά στα σύνορα.

Αυτό συνέβη και στην Θεσπρωτία. Η κίνηση ενός ασθενοφόρου με διακριτικά ιδιωτικής κλινικής της Αττικής ήταν αυτή που γέννησε υποψίες. Το ασθενοφόρο, κινήθηκε προς τα σύνορα, όπου εκεί πιθανότατα φόρτωσε τους σάκους με τα ναρκωτικά. Στην επιστροφή και λίγο πριν βγει από την πόλη της Ηγουμενίτσας, κλιμάκιο αστυνομικών της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, του Τμήματος Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος το σταμάτησαν για έλεγχο.

Ακόμη και οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι στη θέα των σάκων.

Πιο συγκεκριμένα και όπως ανακοίνωσε επίσημα η αστυνομία βρέθηκαν 13 σάκοι, που περιείχαν συνολικά 129 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 319 κιλών και 200 γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή του οδηγού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, χρηματικό ποσό 900 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα.

Ακόμη, κατασχέθηκε το ασθενοφόρο, ιδιοκτησίας ιδιωτικής μονάδας υγείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ!ΧΑΖΑΡΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ🐉🪐 ΤΕΛΟΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛ.ΑΣΤ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ..ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ 301 ΤΕΛΟΣ!ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ..ΚΡΑΤΑΤΑΙ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ ΕΛΛΑΣ!🌍🌎🌏🇬🇷🧠👼🛸

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...