Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Δεν φοβάται τον ρώσικο χειμώνα η αρκούδα; Δύσκολο.

Αναφορά Μυστικών Υπηρεσιών ΗΠΑ: Μόνη λύση ο ανταρτοπόλεμος – Η Ουκρανία ανοίγει το Κουτί της Πανδώρας & για άλλες συρράξεις!

 

Εντείνεται η φημολογία για στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας. Διαρροές για πραξικοπήματα (!) σε χώρες της Ευρώπης

 

Είναι έτοιμος να ξεσπάσει ένας ολοκληρωτικός πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας;

 

O ΠΟΛΕΜΟΣ Έρχεται Γρήγορα. Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ εξόρμησε 22 πολεμικά πλοία, 4 πυρηνικά υποβρύχια σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Οι Αμερικανοί σταδιακά ροκανίζουν το ανατολικό μπλοκ  με τις ευλογίες φυσικά και της Γερμανίας, που θέλει διακαώς να ξαναχτίσει τη γεω-οικονομική επιρροή της στην ανατολική Ευρώπη. Η πρώτη επέκταση της Ατλαντικής Συμμαχίας έγινε τον Μάρτιο του 1999 με την Πολωνία, την Τσεχία και την Ουγγαρία. Ακολούθησαν το 2004 η Βουλγαρία, η Εσθονία, η Λετονία, η Ρουμανία, η Σλοβακία και η Σλοβενία. Την 1η Απριλίου 2009 μπήκαν στο ΝΑΤΟ η Αλβανία και η Κροατία, το 2017 το Μαυροβούνιο και πολύ πρόσφατα, τον Μάρτιο του 2020, τα Σκόπια. Με την έντονη αμερικανογερμανική πίεση και τη Συμφωνία των Πρεσπών που όλοι μας θυμόμαστε. Οι Αμερικανοί, λοιπόν, αθέτησαν τον λόγο τους. Σήμερα θέλουν να σπρώξουν στο ΝΑΤΟ και τη διχασμένη Ουκρανία, χωρίς να υπολογίζουν ότι οι Ρώσοι δεν έχουν σκοπό να αφήσουν το πουλόβερ να ξηλωθεί μέχρι τον τελευταίο πόντο. Γιατί;  Η Ουκρανία (όπως και το Καζακστάν ή η Λευκορωσία, για να μην ξεχνιόμαστε…) είναι ο αυλόγυρος τους. Εγγυώνται το στρατηγικό βάθος τους (τόσο κρίσιμο, όπως απέδειξε η ιστορία), διαθέτουν σημαντικό ρωσικό πληθυσμό και βρίσκονται σε «απόσταση βολής» από ρωσικές πόλεις. Είναι δηλαδή η έσχατη κόκκινη γραμμή και όποιος επιχειρήσει να τη διαβεί, θα πρέπει να είναι έτοιμος για τις συνέπειες.

 

 

Πάγωσαν στην Τανάγρα με τις ευχές του Μητσοτάκη για τα νέα Rafale

 

Ο αγιασμός και το ράντισμα των Rafale «έριξαν» το twitter!

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια μιλιταριστική παράκρουση για 6 αεροπλάνα, εν μέσω φτώχειας, εθνικής χρεοκοπίας και υγειονομικής πανδημίας με χιλιάδες νεκρούς, μόνο στην Πιονγιάνγκ μπορείς να δεις πλέον. Τα συγκεκριμένα Ραφαλ έχουν ήδη σκοτώσει χιλιάδες συμπολίτες μας που δεν βρήκαν κατάλληλη νοσοκομειακή περίθαλψη λόγω πολεμικών δαπανών. Η ΝΔ πανηγύριζε για τους ανθρώπους που σκότωσε και μάλιστα την ημέρα που έχουμε 106 νεκρούς.

Ανώνυμος είπε...

👂ΑΦΗΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠΕΡΣ ΡΑΜΠΟΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΕΣ🤣ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ! ΘΕΜΑΤΑ,ΕΜΕΙΣ ΤΙ;🇬🇷🧠🛸👼🌍🌎🌏🇷🇺🇺🇸

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...