Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Είναι μεγάλο κύκλωμα με πολιτικές προεκτάσεις

Αυτοδημιούργητος και ο Φιντιρίκος μας! Σαν τον Κούλη!

Στα ανώτατα κλιμάκια εξουσίας φαίνεται ότι «κατοικοεδρεύουν» μερικοί από τους πρωταγωνιστές ή ακόμα και κομπάρσους της συγκεκριμένης υπόθεσης βιασμού της εικοσιτετράχρονης στην Θεσσαλονίκη.

Ένα τεράστιο κύκλωμα το οποίο διοργανώνει αυτά τα πάρτι, όπου πάμπλουτοι γόνοι προσέγγιζαν κορίτσια από την Συμπρωτεύουσα και τα γύρω χωριά, δρώντας πέραν κάθε απαγόρευσης, κάθε νομιμότητας, κάθε ελέγχου.

Τα ονόματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σοκάρουν. Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία έχουν προσωπική σχέση με ανώτατους, κυριολεκτικά ανώτατους φορείς πολιτικής εξουσίας. Ίσως για αυτό μπορούσαν και δρούσαν ατιμώρητοι.

Μέχρι σήμερα πάντως είναι πάρα πολλά τα κρούσματα με ανώμαλα κτήνη που φαίνεται ότι έχουν προνομιακές σχέσεις με την πολιτική εξουσία. Και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει όλα τα κόμματα και όλους τους ψηφοφόρους. Και πριν καταλήξουμε σε μία κοινωνία η οθωμανικής κατοχής όπου τα παιδιά μας θα είναι έρμαια του κάθε καθηγητή, του κάθε πλούσιο, του κάθε κολλητού υψηλό βαθμό πολιτικού, χωρίς εμείς να μπορούμε να αρθρώσουμε λέξη.

Τα ονόματα και τα πρόσωπα που έβγαλε πριν από λίγο στην δημοσιότητα το newsbreak, προκαλούν τεράστια αίσθηση στο πανελλήνιο.

 

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ “ΚΥΚΛΩΜΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ -ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ- ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ” ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

 

Ολος ο καλός ο κόσμος....

 

“6 ΝΕΟΠΛΟΥΤΑ ΚΤΗΝΗ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ 24ΧΡΟΝΗ ΟΡΦΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ”. 20.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΝ ΝΥΧΤΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ. ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΡΓΙΑ.

 

Ξέσπασμα οργής στην Θεσσαλονίκη για το βιασμό της 24χρονης – επίθεση ακόμα και στους θαμώνες του γνωστού καταστήματος!

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ Η Π@ΡΤΟΥΖΑ ΣΤΗ ΣΟΥΙΤΑ 602!!! ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Η 24ΧΡΟΝΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι δράστες είναι 2 κληρονόμοι επιχείρησης πασίγνωστου αναψυκτικού και γόνοι του μόνου Ελληνα -επιχειρηματία ή πολιτικού- που συμμετείχε εν ζωή σε ΟΛΕΣ τις θεόκλειστες συνεδριάσεις της διαβόητης λέσχης Μπίλντενμπεργκ κι ένα πρώην κορυφαίο στέλεχος, κοσμικότατης καφετέριας στη Θεσσαλονίκη, η οποία ωστόσο μετά την αποκάλυψη του βιασμού, ανακοίνωσε ότι τον είχε ήδη απομακρύνει!! Βεβαίως δεν είχε λόγο να το ανακοινώσει νωρίτερα... Πάντως η δικαστική έρευνα αποκάλυψε πως ο ίδιος, εκμεταλλευόμενος τη θέση του, συμπεριφερόταν με τον πιο χυδαίο σεξιστικό τρόπο και με απαίσιες χειρονομίες στις εργαζόμενες της καφετέριας!!...
Το δωμάτιο που διαδραματίστηκε το έγκλημα του βιασμού κατά της 24χρονης, σύμφωνα με την καταγγελία της, έχει κλειστεί στο όνομα Αθηναίου επιχειρηματία. Ωστόσο ο ίδιος δεν ήταν παρών στο βιασμό...
Από τη δικαστική έρευνα φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία για κάμποσους ανάλογους βιασμούς κι άλλων νεαρών γυναικών από τους ίδιους φερόμενους ως δράστες!! Δηλαδή με τα θύματα των βιασμών να μεθούν σε σημείο νάρκωσης και να μην έχουν τις αισθήσεις τους -σύμφωνα και με τις δικές τους καταγγελίες- την ώρα του εγκλήματος εις βάρος τους!!... Το θετικό είναι πως έχουν ανοίξει στόματα!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...