Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Tην απειλούν οι ισλαμιστές με ....αποκεφαλισμό.

 

Η δημοσιογράφος Οφελί Μενιέ δέχεται απειλές μετά την παρουσίαση ντοκιμαντέρ για την επιρροή του ριζοσπαστικοποιημένου Ισλάμ στη γαλλική κοινωνία. Η δημοσιογράφος Οφελί Μενιέ δέχτηκε απειλές για τη ζωή της έπειτα από εκπομπή που μεταδόθηκε στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό M6 για την επιρροή των ισλαμιστών στην πόλη Ρουμπέ, μια από τις πιο φτωχές της χώρας. Το ντοκιμαντέρ, υπό τον τίτλο: «Zone Interdite» (Απαγορευμένη Ζώνη), αφορά την επιρροή του ριζοσπαστικοποιημένου Ισλάμ στη γαλλική κοινωνία.

Το ρεπορτάζ εστίαζε στην καθημερινότητα των πολιτών της φτωχής πόλης Ρουμπέ, στη βόρεια Γαλλία. Στην πόλη αυτή, πολλά καταστήματα που απευθύνονται σε Μουσουλμάνους, πωλούν κούκλες χωρίς πρόσωπο και τα εστιατόρια διαθέτουν ειδικές καμπίνες για να τρώνε μόνο γυναίκες. Τα καταστήματα παιχνιδιών πωλούν απρόσωπες κούκλες προκειμένου να σεβαστούν μια ριζοσπαστική εκδοχή του Ισλάμ που απαγορεύει την απεικόνιση ανθρώπων. Μετά την προβολή του επίμαχου ντοκιμαντέρ, οι γαλλικές αρχές έβαλαν «λουκέτο» στο εστιατόριο «Le Familial» που είχε απομονωμένους χώρους για να τρώνε μόνες τους οι Μουσουλμάνες, αν και ντόπιοι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι τα δωμάτια αυτά δεν ήταν διαθέσιμα μόνο στις γυναίκες, αλλά σε όλους.

Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

🤮ΜΕΤΑΚΑΤΟΧΙΚΗ (εμφυλιου)ΚΝΙΤΗΣΑ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΥΛ...ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΟΥΡΔΟΥΛΟΜΠΛΑΜΠΛΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝ ΛΑΘΡΟ...ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ... ΚΑΛΑ (ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΑΙΑ ΤΙ;ΤΙ; ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ;ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΕΙΣΑΙ;👈 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΟΧΙ ""ΕΛΛΗΝΟΚΟΜΟΥΝΑ.""🤣 Α ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ.)ΤΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ psycho killers.ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΠΦΦ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ; ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ; Ο ΤΣΙΠΑΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΜΠΡΔΛΒΟΥΛΗ ΟΤΙ 10ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΕ ΚΑΙ ΛΥΣΑΓΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ..ΕΕΕΙΙΙ ΜΩΡΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕΕΕΕ.ΕΜΕΙΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΠ! ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑ ΜΠΕΕ ΜΠΕΕ⚖️👼🗡️🇬🇷💪🇷🇺🧠👑🇺🇸

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...