Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Οι «αόρατοι» Πακιστανοί.

 

Πρωτοχρονιά μόνο για χιλιάδες Πακιστανούς ΛΑΘΡΟ στο Σύνταγμα-Έλληνας και γυναίκες ούτε για δείγμα 

 

Σε αυτούς δεν έχει πρόστιμα για μάσκες;;; Ούτε κολλάει ο covid;

 

Ο Sakis και ο Κώστας χωρίς μάσκες και κοινωνική αποστασιοποίηση σε μία πράξη αντίστασης στον επικοινωνιακό τραμπουκισμό του φόβου


Τελικά οι 10.000 αστυνομικοί που έλεγε η κυβέρνηση ήταν για πρόστιμα στους Έλληνες και να φυλάνε τον... Σ.Ρουβά

 

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΤΣΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΒΙΝΤΕΟ

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έκαναν τους αστυνομικούς «κομπάρσους» του Μητσοτάκη και του Ρουβά, ενώ η Αθήνα βρισκόταν «υπό κατάληψη»! Η πακιστανική σημαία κυμάτισε από την Ομόνοια μέχρι την πρόσοψη του κοινοβουλίου, υπαίθριες ορχήστρες και ηχεία Πακιστανών καταστρατήγησαν οποιαδήποτε «απαγόρευση μουσικής» είχε επιβληθεί, η οποία όπως αποδείχτηκε ίσχυε μόνο για τα καταστήματα και τα κέντρα διασκέδασης, ενώ φυσικά οι μάσκες απουσίαζαν στο συγκεκριμένο πλήθος. Μην περιμένετε όμως κάποια παραίτηση, κάποιο δείγμα ευθιξίας από την πλευρά του Τάκη Θεοδωρικάκου. Τι να περιμένει κανείς από έναν πρώην φανατικό κομμουνιστή, ο οποίος οβιδιακό μεταμορφώθηκε σε πραίτορα του εκσυγχρονισμού του Σημίτη, και με την ίδια ευκολία έγινε πραίτορας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, συνεργάτης «κομμουνιστοφάγων», του Πλεύρη, του Βορίδη και του Άδωνι.

Ανώνυμος είπε...

Τα πλάνα από την πλατεία Συντάγματος μεταδόθηκαν ζωντανά από το πακιστανικό τηλεοπτικό κανάλι URDU στο πλαίσιο ρεπορτάζ για την αλλαγή χρονιάς ανά τον κόσμο. Ωστόσο, κανένα ελληνικό κανάλι δεν έδειξε εικόνες κατά τις πρώτες ώρες του νέου έτους από την κεντρικότερη πλατεία της χώρας. Αντίθετα, τα πλάνα από τους αστυνομικούς ελέγχους σε καταστήματα εστίασης και σε κέντρα διασκέδασης πλημμύρισαν τις τηλεοπτικές οθόνες για να υπογραμμίσουν την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να τηρήσει τα υγειονομικά μέτρα. Οι κραυγαλέες και σε κοινή θέα παραβάσεις τους, όμως, στο Σύνταγμα πέρασαν απαρατήρητες και από τις αστυνομικές αρχές και από τα ΜΜΕ!
Υποτίθεται ότι απέναντι στο νόμο είμαστε όλοι ίσοι, αλλά εν τέλει, φαίνεται ότι εν προκειμένω οι λαθρομετανάστες είναι πιο ίσοι απ’ τους άλλους! Οι Πακιστανοί έχουν το προνόμιο να μην κολλάνε και να μην μεταδίδουν τον κορονοϊό! Προφανώς, η Αστυνομία έλαβε εντολές από την κυβέρνηση να κάνει τα στραβά μάτια. Τελικά υπάρχουν “καλά” και “κακά” κορονοπάρτι! Τα μικρά κρυφά σε σπίτια είναι “κακά” και γι’ αυτό τα κυνηγάει η Αστυνομία, συλλαμβάνοντας και επιβάλλοντας πρόστιμα στους συμμετέχοντες. Το μεγάλο στο Σύνταγμα είναι φαίνεται “καλό”!

Ανώνυμος είπε...

Σσσσσσ..μην ξυπνάς!🍼Έτσι μείνε.👉🧠🤔Γρήγορα στο δωματιο σου θα! σε κάνει ντα!ντά!Ο ΧΑΖΑΡΟΚΟΥΛΙΣ.Α!ΕΜ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΥΜΗΘΙΚΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΓΙΑΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΟΚΟΠΑΝΟ!!!!Κ ΜΑΣ ΤΟΠΕ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΣΟΜΑΤΙΚΑ ΥΓΙΗΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΙΑΙ!ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ!ΑΓΑΠΟΥΝ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΤΙ ΟΧΙ; ΑΓΜΤΟΥ Κ ΑΠΑΡΤΟΥ ΓΩΝΙΑ🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

Η αριστεροδεξια πανούκλα σαν γνήσιο τέκνο του σιωνισμού έχει κάνει το θαύμα της παντού. Από το 74 ως σήμερα

Ανώνυμος είπε...

Μόνον αηδία μου προκαλεί αυτό το σιχαμένο κράτος.

Ανώνυμος είπε...

Ο κούλης εφιαλτάκης όπως κ ο αλ6ς προδοτάκης είναι δυστυχώς πολύ λίγοι ελάχιστοι για την θέση κ για την περίσταση. Βαδίζουμε χωρίς φρένα προς υλική κ πνευματική εξαφάνιση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...