Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Στο τέλος πάντα την πληρώνουν τα...βατράχια.

 

Τα Αμερικανικά αδιέξοδα στην περιδίνηση του Ουκρανικού - Στην κόψη του ξυραφιού η Ουκρανία

 

Ο αρχηγός του γερμανικού Πολεμικού Ναυτικού αντιναύαρχος Κάι-Άχιμ Σένμπαχ παραιτήθηκε μετά τις δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν «αξίζει τον σεβασμό» ότι το Κίεβο δεν θα επανακτήσει ποτέ τη χερσόνησο της Κριμαίας και ότι «ο Πούτιν θέλει να αντιμετωπίζεται ως ίσος από τη Δύση», ανακοίνωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Αμυνας. «Αυτό που θέλει πραγματικά είναι ο σεβασμός. Και, Θεέ μου, το να σεβαστείς κάποιον δεν κοστίζει πολύ, δεν κοστίζει τίποτα. Είναι εύκολο να του δώσουν τον σεβασμό που ζητά – και πιθανόν να του αξίζει», είπε, χαρακτηρίζοντας τη Ρωσία παλιά και σημαντική χώρα. Ο Σένμπαχ παραδέχτηκε ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν οι ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά πρόσθεσε ότι «η χερσόνησος της Κριμαίας χάθηκε, δεν θα επιστραφεί ποτέ, αυτό είναι γεγονός».

 Τα λόγια του καταδικάστηκαν από το Υπουργείο Άμυνας και το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας

 

Η κακοκαιρία Ελπιδο-φόρος χτύπησε την Ορθοδοξία!

 Την απόλυτη συμπαράστασή του στον ουκρανικό λαό, εξέφρασε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδο-φόρος στη συνάντησή του με την πρέσβη της Ουκρανίας στην Ουάσιγκτον.

Το νο2 του Οικουμενικού ο Ελπιδο-φόρος Αμερικής πήγε στην Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ουάσιγκτον να δηλώσει για μια ακόμη φορά την υποτέλεια του σε ΝΑΤΟ ΗΠΑ. Η Εκκλησία έχει μετατραπεί σε αμερικάνικη Νατοική βάση.

 

ΗΠΑ: Aξιοποίηση Σούδας- Αλεξανδρούπολης σε περίπτωση ανάφλεξης στην Ουκρανία! (βίντεο)

Στο «τραπέζι» των αμερικανικών σχεδιασμών είναι η αξιοποίηση της βάσης της Σούδας, ίσως και του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, σε περίπτωση εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, όπως αποκαλύπτει στην Καθημερινή της Κυριακής ο στενός συνεργάτης του Μπάιντεν Μάικλ Κάρπεντερ, μόνιμος αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Η Σούδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά αεροναυτικών δυνάμεων και η Αλεξανδρούπολη για τη μεταφορά δυνάμεων στην Ανατολική Ευρώπη.

 

Οι ΗΠΑ θα πουλήσουν 40 F-16 Block 70 στην Τουρκία για ισορροπία μετά την αγορά των ελληνικών Rafale !

 

Παρατάσσονται M1A2 Abrams και BMP Bradley στα σύνορα με Λευκορωσία & Ουκρανία – Αερογέφυρα μεταφοράς όπλων στην Ουκρανία (βίντεο)


Προετοιμασίες γενικής επιστράτευσης στην Ουκρανία: Κατεπείγον αίτημα για 100.000 κράνη & αλεξίσφαιρα γιλέκα

Πρώην ΓΓ ΝΑΤΟ: "Να προετοιμαστούμε για γρήγορη εκκένωση" - Αρχηγός ΕΔ Νορβηγίας: Η κατάσταση είναι κρίσιμη!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ισαααα! μπσσσττ το καλό να παν ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΜΠΕi Να τους πει ο πολεμοχαρείς,μπουστησΑμερικης,και ο Χουσειν ΟΜΠΑΜΙΑ ΝΑΧΟΥΝ μια ιδέα όλοι όσοι ξωμηναν!🤣😁 Ουστ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΟΥ!ΤΟΥΣ!ΕΛΛΗΝΕΣ!DNA🇬🇷💪 👑
👼

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...