Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ενοχλούσαν τις μαντίλες και τους Τούρκους που έχουν πλημμυρίσει το νησί.



Λουκέτο μπήκε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πλέον καθόλου γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης σε όλη την Κρήτη.
Η Χρυσή Αυγή αφαίρεσε και επίσημα την Τοπική Οργάνωση Ηρακλείου από τη λίστα των γραφείων στην ιστοσελίδα της, ενώ είχε προηγηθεί το κλείσιμο των γραφείων της στα Χανιά τον Δεκέμβριο του 2017.
Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο είχαν χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο επιθέσεων, όταν μέλη της τοπικής οργάνωσης είχαν καταδικαστεί για επίθεση σε ομάδα αντιφασιστών στον Ζαρό Ηρακλείου, τον Νοέμβριο του 2012.
Στην Ιεράπετρα, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ταυτίστηκαν με τη βίαιη ρατσιστική επίθεση στους Πακιστανούς εργάτες στη Βαϊνιά τον Φεβρουάριο του 2013, για την οποία καταδικάστηκαν πρωτόδικα πέντε στελέχη της τοπικής οργάνωσης.

Δεν γνωρίζουν το… διαφωνώ μαζί σου αλλά θα υπερασπιστώ με πάθος την διαφωνία σου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΕΡΤΖΙΛ. ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΑΤΡΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ . ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ MOSSAD ΤΟΥΣ ΘΟΛΟΥΡΑΙΟΥΣ-ΠΑΝΟΥΚΛΑΙΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ...ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.... , ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΙΠΟΔΟ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ .....;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τι ψαχνετε....το 2014 υποδεχτηκαν στα Ανωγεια τον ΓΑΠ ως ηρωα!!!! Του φωναζαν "Προεδρε βγες μπροστα και μη φοβασαι τιποτα εμεις ειμαστε μαζι σου"!!!!!!!!!!
Ειναι το νησι που ψηφιζουν τη Ντορα!!!!!!

Η ΧΑ δεν μπορει να τους βολεψει πουθενα,το 90% ειναι ηδη βολεμενο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχουν γραφεια . Υπαρχουν ομως Χρυσαυγήτες και θα υπαρχουν ως αντιβαρο στο νεοταξικο πασοκοσυριζαιονεοδημοκρατικο φασισμο !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...