Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ξέφραγο αμπέλι ο Έβρος. Μπάτε σκύλοι αλέστε.



Όσοι νομίζουν ότι υπάρχουν σύνορα είναι γελασμένοι. Στα χαρτιά είναι. Τα σύνορα προϋποθέτουν φύλαξη, και όχι να περιδιαβαίνουν όποιοι λαθρο γουστάρουν σαν τουρίστες. Ο Τοσκας μπορεί να λέει ότι όλα είναι υπό έλεγχο, όμως συνεχίζετε κανονικά η ισλαμοποίηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ..  

Με τη σύλληψη, των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Ορεστιάδα, οι περίπολοι του Στρατού και της αστυνομίας είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και αποφεύγουν να επιχειρούν για τη σύλληψη ή την αποτροπή της εισόδου στο ημέτερο τμήμα του ποταμού ομάδων λαθρομεταναστών που έχουν «αποπλεύσει» από την τουρκική όχθη. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα στον Έβρο εντοπίζεται στην άλλη πλευρά και ειδικότερα στην ευκολία με την οποία φτάνουν στα σύνορα και προσεγγίζουν την τουρκική όχθη του ποταμού οι ομάδες των λάθρο με τους διακινητές τους. οι τουρκικές αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές κάνουν τα «στραβά μάτια», είτε γιατί έχουν άνωθεν εντολές είτε διότι λειτουργεί το πατροπαράδοτο «μπαξίσι» στους αξιωματικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr από ανθρώπους οι οποίοι έχουν επισκεφθεί την γειτονική Αδριανούπολη, έχουν συγκεντρωθεί εκεί χιλιάδες παράνομοι λαθρομετανάστες από χώρες κυρίως της Αφρικής αλλά και Πακιστάν, Ιράκ, Αφγανιστάν, καθώς και απ’ την Συρία(σε μικρότερο αριθμό) και ετοιμάζονται να περάσουν τον ποταμό Έβρο για να έρθουν στην Ελλάδα. Κι αυτοί μάλιστα δεν κάθονται ούτε τριγυρνούν μέσα στην τουρκική πόλη όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά τους κρατάει η αστυνομία σε ειδικούς χώρους εκτός Αδριανούπολης. Από εκεί είτε κάνουν τα… στραβά μάτια όταν αυτοί επιχειρούν μέσω των διακινητών να φτάσουν στην τουρκική όχθη του ποταμού Έβρου ή ακόμα και τους διευκολύνουν να περάσουν στην Ελλάδα. Με στόχο φυσικά να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα διαχείρισης τόσων χιλιάδων ανθρώπων στη χώρα μας.
«Δεν βλέπεις κανέναν λαθρομετανάστη μέσα στην Αδριανούπολη. Τους κρατάνε σε ελεγχόμενους χώρους αστυνομία και στρατός της Τουρκίας, ώστε με ελεγχόμενο τρόπο να τους στέλνουν στην Ελλάδα. Φαίνεται ξεκάθαρα αυτό και το γνωρίζουν όλοι στην απέναντι πλευρά», μας είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος που βρέθηκε στην Αδριανούπολη.
Η συμμετοχή και δικηγόρων στο όλο σύστημα μεταφοράς και «τακτοποίησης» των λάθρομεταναστών ήταν γνωστή στους εμπλεκόμενους με τη φρούρηση των συνόρων. «Τα κυκλώματα εξασφαλίζουν από την Τουρκία ακόμα τη νομική υποστήριξη στην Ελλάδα των πελατών τους, οι οποίοι πληρώνουν γι’ αυτό αδρά, προτού περάσουν τον Εβρο. Οι διακινητές είναι διασυνδεδεμένοι με δικηγόρους στην Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, τους οποίους ειδοποιούν για την ημερομηνία διέλευσης των συνόρων και το σημείο αποβίβασης. Εκεί τους περιμένουν συνεργάτες τους στην Ελλάδα, συνήθως ομοεθνείς, μαζί με τον δικηγόρο και τους μεταφέρουν στα τοπικά αστυνομικά τμήματα για να λάβουν το χαρτί προσωρινής διαμονής», είπε στην «Κ» αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ., που επί πολλά χρόνια συμμετέχει στη φρούρηση του ποταμού. «Είναι φορές που όταν σπεύδουμε εμείς ως αστυνομία στο σημείο της αποβίβασης βρίσκουμε εκεί, προτού πατήσουν οι πρόσφυγες το πόδι τους, τον δικηγόρο και τον οδηγό που θα τους μεταφέρει στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη».
Η νομική ανάθεση στην περίπτωση που υπάρξει σύλληψη για παράνομη είσοδο, γίνεται από την Τουρκία απευθείας από τα κυκλώματα μέσω ανθρώπων τους στην Ελλάδα ή από συγγενείς των «πελατών» που βρίσκονται σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Στη Σουηδία (κυρίως), τη Γερμανία, τη Δανία, την Ολλανδία κ.ά., κυκλώματα αναλαμβάνουν να βγάλουν τους ενδιαφερόμενους από τη χώρα πρώτης υποδοχής, την Ελλάδα. Αναθέτουν σε δικηγόρους, πέρα από την υπεράσπιση στις τυχόν δικαστικές περιπέτειες μετά τη σύλληψη, όλες τις άλλες διαδικασίες
Από τις καταθέσεις εκατοντάδων συλληφθέντων, οι Αρχές έχουν σχηματίσει πλήρη εικόνα της λειτουργίας των συμμοριών διακίνησης. Με βάση αυτές, προκύπτει ότι η ομάδα που πρόκειται να περάσει το ποτάμι φτάνει στην τουρκική μεθόριο με λεωφορεία των 10 ή 20 θέσεων, με επικεφαλής τον διακινητή και στο πορτμπαγκάζ μια πλαστική βάρκα. Η αποβίβαση από το λεωφορείο γίνεται σε ερημικό σημείο και από προκαθορισμένο μονοπάτι προσεγγίζουν με τη βοήθεια του διακινητή-οδηγού το ποτάμι. Μόλις νυχτώσει, επιβιβάζονται στη βάρκα ή αν η στάθμη του νερού δεν ξεπερνάει το μισό μέτρο συνεχίζουν πεζή, με προορισμό την ελληνική όχθη που απέχει λίγες δεκάδες μέτρα. Εν τω μεταξύ, έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά ο οδηγός (τελευταία, Βούλγαρος, Ρουμάνος ή Αλβανός) που θα τους παραλάβει με βανάκια. Μαζί και ο δικηγόρος για να τους «διευκολύνει», με το αζημίωτο, σε ενδεχόμενη δυσκολία κατά την καταγραφή στα αστυνομικά τμήματα.
«Βολεύονται πολλοί»
Η «χρυσοφόρος» παροχή νομικών υπηρεσιών, ωστόσο, δεν παύει να είναι σε πολλές περιπτώσεις «γκρίζα», δεδομένου ότι η όλη μετακίνηση γίνεται παράνομα. Ένας αυτοδιοικητικός παράγοντας του Έβρου είπε: «Το ξέρουμε όλοι εδώ, ότι λειτουργεί μια καλοστημένη μπίζνα με την εμπλοκή δικηγόρων και όχι μόνο. Κυκλοφορεί μπόλικο χρήμα και βολεύονται πολλοί από την όλη διαδικασία. Έτσι γινόταν πάντα εδώ στα σύνορα με την Τουρκία…»



Guardian: Δραματική η κατάσταση στον Έβρο με τους μετανάστες (εννοεί φυσικά τουςΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ _ Κ Α Τ Α Κ Τ Η Τ Ε Σ ! 

 

Η μισή υφήλιος έχει εγκατασταθεί στη Λέσβο . Αριθμοί που σοκάρουν

 


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018
Διαταγή / Κάλεσμα ΣΤΟΥΣ Άνδρες των ΟΥΚ, Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, Έφεδροι του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας.



Έλληνες Έφεδροι

Άνδρες των ΟΥΚ, Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, Έφεδροι του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας:


Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ

Μακριά από κόμματα και μικροπολιτικές αυτού του τύπου, να δώσετε το παρόν σας στον αγώνα του Λαού μας, για Ελευθερία, Δημοκρατία, Αξιοπρέπεια.

Ο Ελληνικός Λαός, θα κατέλθει σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας (ο οποίος έχει ενημερωθεί αρμοδίως):

1. Για να ενεργοποιήσει το Άρθρο 120 του Συντάγματος.
2. Να απαιτήσει τη διάλυση της Βουλής και τον ορισμό Υπηρεσιακής Κυβέρνησης ολίγων ημερών.
3. Να αποδεχθεί το Σύνταγμα του Καποδίστρια, (το οποίο αναγνωρίζει ως εγγυητή της Πατρίδας πλέον, τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό, παραδίδοντας του όλες τις εξουσίες, με τον Έλληνα Πολίτη, ως Νομοθέτη, Δικαστή, Οπλίτη).

ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Εμείς οι Έφεδροι Οπλίτες, μίαν και μόνον υποχρέωση έχουμε:

ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ
ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΑΟ, και να στείλουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως όποιος επιχειρήσει να απλώσει χέρι επάνω του, θα του το κόψουμε.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ:

Καλείστε στην συγκέντρωση η οποία θα γίνει την Παρασκευή 4 Μαΐου, στις 19:30 στην ,
ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχη Μακαρίου 1 & Κηφισού στο ποτάμι στο Περιστέρι)
έτσι ώστε να διαμορφωθεί σε δύναμη τακτικής, αλλά και ειρηνικής διάταξης (Ομάδες,
Διμοιρίες, Λόχοι, Τάγματα, Συντάγματα) προστασίας του Ελληνικού Λαού.

Έλληνες Έφεδροι Πολίτες/Οπλίτες, όλων των όπλων, όλων των σωμάτων, όλων των
ειδικοτήτων.

Νυν Υπέρ Πάντων ο Αγών.

Εμπρός να σταθούμε δίπλα στον Ελληνικό Λαό, την ώρα της δικής του βούλησης. Την ώρα της Δημοκρατίας. Την ώρα της Άμεσης Δημοκρατίας. Με έναν πλέον Λαό/Πολίτη Νομοθέτη, Δικαστή, Οπλίτη.

Σταύρος Βιτάλης,
Υποστράτηγος κατ' απονομήν.
Ιωάννης Ιωαννίδης,
Επικεφαλής των Εφέδρων Πολιτών Οπλιτών

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/04/blog-post_474.html

Ανώνυμος είπε...

Βιταλης ειναι μαλακιες γραφει.Τωρα επι του θεματος τους λαθρομεταναστες τους θελει ο συριζα για να τους πηδανε γιατι ειναι πουστηδες απο την κουνια .

Ανώνυμος είπε...

ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...