Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Μην είσαστε τόσο «εχθρικοί» ρε παιδιά με τους Τούρκους. Θα τους καταντήσετε ….υπερδύναμη.



Μετά την Ρωσία και το ΝΑΤΟ πουλάει στην Τουρκία α/α μακρού βεληνεκούς δημιουργώντας πλέον συνθήκες «ασφυξίας» για την ΠΑ.
Όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γένς Στόλτενμπεργκ, σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξη Τύπου ενόψει της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της συμμαχίας στις 27 Απριλίου «η Τουρκία συμφώνησε να συνεργαστεί με την Ιταλία και την Γαλλία στο ζήτημα της αγοράς των δικών τους συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας SAMP/T».
Πρόκειται για το σύστημα το οποίο θα αποτελέσει την βάση του «εθνικού τουρκικού αντιαεροπορικού συστήματος μακρού βεληνεκούς»
«Είναι εθνική απόφαση (των κρατών μελών του ΝΑΤΟ-σ.σ) όσον αφορά το είδος των εξοπλισμών που θα αγοράσουν, ωστόσο μια σειρά χωρών του ΝΑΤΟ έχουν εκφράσει την ανησυχία τους ως προς το θέμα αυτό» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ.
Μάλιστα προσέθεσε «χαιρετίζω το γεγονός, ότι η Τουρκία συζητά με τις ΗΠΑ το ενδεχόμενο να αγοράσει τα αμερικανικά συστήματα Patriot και το ότι επίσης συμφώνησε να συνεργαστεί με την Ιταλία και την Γαλλία στο ζήτημα της αγοράς των δικών τους συστημάτων SAMP/T».


 


Βέβαια υπάρχουν και τα παρακάτω άνευ αξίας δημοσιεύματα που είναι για στραβωμάρα των γηγενών.






Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σχεδιο αυτο ειναι, τον αδυναμο ποσο να τον χτυπησεις; Ενω τον ισχυρο που ειναι υπεροπτης αδιαλλαχτος και νταης ολοι θελουν να τον δουν ταβλα και εκεινη την ωρα δεν θα βρεθει ουτε ενας να τον λυπηθει. Εγω ετσι το καταλαβαινω και ετσι αφηνει να εννοηθει ο γεροντας Παισιος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ "ΣΑΡΩΝΟΥΝ"ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ
ΠΟΛΕΜΟ...
-- Παρατηρει κανεις τελευταια σε περιφερειακους δρομους και λεωφορους
των πολεων της Μακεδονιας και της Θρακης οτι κατακλυζονται απο ομαδες τουρκων μοτοσυκλετιστων γυρω στις 15 μηχανες η καθε τουρκικη ομαδα με την εξης ιδιαιτεροτητα : τα κρανη που φορουν εχουν την τελευταια αιχμη της τεχνολογιας οσον αφορα την ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ-ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ και ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΩΝ με ενσωματωμενες καμερες υψηλης τεχνολογιας που τραβουν βιντεο 360 μοιρων....!!!!
χωρις να βγαζουν τα κρανη ακομα και οταν ξεκουραζονται(συνηθως κοντα σε υποδομες)Γεφυρες,εγκαταστασεις,δικτυα, ΕΓΝΑΝΤΙΑ ΟΔΟ, κλπ, κλπ....!!!!
**ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ *ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ* ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.. ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ ΤΡΟΠΟ.**

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικό τηλεκατευθυνόμενο Μίνι Υποβρύχιο που μπορεί να ανατινάξει τον Βόσπορο... Χίλιες φορές καλύτερο από το ψευτοσαλάχι των τούρκων.... ΒΙΝΤΕΟ





Ελληνικό τηλεκατευθυνόμενο Μίνι Υποβρύχιο που μπορεί να ανατινάξει τον Βόσπορο... Χίλιες φορές καλύτερο από το ψευτοσαλάχι των τούρκων.... ΒΙΝΤΕΟ











Αν του βάλουμε πάνω και μιά μικρή πυρηνική κεφαλή ανατινάζει άνετα το λιμάνι στην κατεχόμενη Σμύρνη, γέφυρα στο Βόσπορο και το... αεροπλανοφόρο που θα παραλάβουν οι τούρκοι κάποτε στο μέλλον...
Επειδή οι συνεργάτες του τούρκων στην Ελλάδα, αναλυτές και δημοσιογράφοι μας τα έχουν κάνει τούμπανο εδώ και δύο μέρες με το δήθεν τουρκικό «υπερόπλο», ένα τηλεκατευθυνόμενο σαλάχι που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα αλλά είναι ένα μοντέλο... πάρτε και δείτε το βίντεο...
Και είπαμε... Αν λειτουργούσε το Κράτος στην Ελλάδα, θα καλούσε ένας εισαγγελέας όλους αυτούς τους τσαρλατάνους να απολογηθούν για τον λόγο που ενισχύουν τον Υβριδικό Πόλεμο της τουρκίας εναντίον μας...
Κι εμάς μοντέλο είναι λοιπόν και μάλιστα ομορφότερο...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...