Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Άμα σε γλύφουν οι εχθροί σου, κάτι πάει στραβά.



Ο ασταμάτητος περιηγητής μας πέρασε για Ουκρανούς, και ασκεί στην ψύχρα μέσω των καθημερινών συνεντεύξεων –δηλώσεων εξουσία στους φιλιππινέζους του. Μήπως πρέπει κάποιος να του πει να σταματήσει τις καθημερινές δηλώσεις γιατί γίνετε γελοίος;  

Μόλις πριν ένα μήνα ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ στην Αθήνα, είχε προβλέψει ότι έρχεται ένα καυτό δίμηνο λόγω Τουρκίας, στην Ελλάδα αλλά και τις ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα  είχε μιλήσει για αναταράξεις που έρχονται τους επόμενους δύο μήνες για την Ελλάδα -αλλά και τις ΗΠΑ – από την Τουρκία λόγω επανεκλογής Ερντογάν.
«Διατηρούμε έναν υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης στους Έλληνες ηγέτες που χειρίζονται αυτά τα θέματα. Νομίζω ότι τόσο η Ελλάδα όσο και οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν αναταράξεις τους επόμενους δυο μήνες, ενόψει της επανεκλογής Ερντογάν. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη. Σε μεγάλο βαθμό πιστεύω ότι αποτελούν πολιτική ατζέντα, ωστόσο δεν θέλω να τα αγνοήσω», είχε προβλέψει μιλώντας σε ενημερωτική ιστοσελίδα.
Στο μεταξύ, ο Αμερικανός πρέσβης σε συνέδριο για την  «χρήση των ενόπλων δυνάμεων», μίλησε με θερμά λόγια για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ενώ με νεότερο tweet στον προσωπικό του λογαριασμό του εξέφρασε την εμπιστοσύνη των ΗΠΑ στην χώρα μας και τον ελληνικό στρατό».
«Εξέφρασα την εμπιστοσύνη μας στην Ελλάδα ως πυλώνα σταθερότητας και σε μεγάλο σεβασμό που έχουν οι Αμερικανοί στρατιωτικοί μου συνεργάτες για τον ελληνικό στρατό, που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν πολυάριθμες προκλήσεις σε σύνθετη ελληνική γειτονιά», αναφέρει χαρακτηριστικά.


 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει η φωτογραφια.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο κύριος πρέσβης σε …ποδηλατικό γύρο. Σε λίγο θα παίζει και ποδόσφαιρο στην Τούμπα.

Ανώνυμος είπε...

Μαλιστα. Σαν να λεμε φουρναρης προπονητης στη Ρεαλ, που να το φανταστω. Σε ευχαριστω για τη διαφωτιση.

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα ακουσετε (συντομα) πως οι Αμερικανοι δινουν F-35 στην Τουρκια, εκεινο που θα μπορειτε πλεον μονο να κανετε ειναι να περικυκλωσετε την Αμ. πρεσβεια και να σαλπιζετε με βουβουζελες μεχρι να πεσει αν μας λυπηθει ο θεος.....

Ανώνυμος είπε...

Οσο εφυγαν ο Πουτιν και ο Τραμπ απο τη Συρια αλλο τοσο θα του δωσουν S-400 και F-35, να τον βομβαρδισουν με αυτα ειναι το πιο σιγουρο.

Ανώνυμος είπε...

«Η Τουρκία πιστεύει πως θα πάρει κάτι από τις ΗΠΑ ως αντάλλαγμα για τον Andrew Brunson. Αυτό που πρόκειται να πάρουν είναι κυρώσεις αν δεν τον απελευθερώσουν τώρα. Είμαστε έτοιμοι για δράση.» είπε ο Αμερικανός Γερουσιαστής James Lankford.

Tα όσα είπε ο Αμερικανός Γερουσιαστής έχουν μεγάλη σημασία καθώς υπάρχει παρέμβαση Τραμπ και επιστολή 66 Γερουσιαστών. Ολα δείχνουν πως το παιχνίδι χοντραίνει πολύ και τα όρια για ελιγμούς εκ μέρους του Ρ.Τ.Ερντογάν έχουν στενέψει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...