Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

To νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κούλη ;



Ο Γιώργος Κατσιαντώνης γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίηση του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, υποστηρίζοντας πως δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί εντός του κόμματος. «Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί», αναφέρει η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Γ. Κατσιαντώνη προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Για αχαριστία κάνει λόγο το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, που πλέον μετρά έξι έδρες στη Βουλή καθώς έχει προηγηθεί η αποχώρηση του Γιώργου Καρρά και της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκαν οι αποχωρήσεις των Γιάννη Καλλιάνου (προσχώρησε στη Ν.Δ.), Γιώργου Καρρά (μετέχει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη) και Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου (εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ), με αποτέλεσμα η Ένωση Κεντρώων να μετρά πλέον έξι έδρες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kανονικά αυτός πρέπει να πάει η στην Χρυσή Αυγή η στο Κ.Κ.Ε για να υπάρχει πανσπερμία.

Ανώνυμος είπε...

αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μεταγραφη απο το πανω ραφι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αλλα παντα ετσι γινεται ο ευεγερτηθης αποδεικνυεται αχαριστος.....εμας δεν μας πειραζει,ο Λεβεντης συντομα θα ειναι ξανα κοντα μας με μεταμεσονυκτιες εκπομπες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...