Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Γιατί ρε…Τα χημικά του ΑΣΑΝΤ "ανασταίνουν και νεκρούς".Για την ετοιμότητα των ΗΠΑ σε περίπτωση που ο Ασαντ κάνει εκ νέου χρήση χημικών όπλων, διαβεβαίωσε η Αμερικανίδα πρέσβειρα στα Ηνωμένα Έθνη Νίκι Χέιλι, σήμερα το απόγευμα, κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας.
«Είμαστε πεπεισμένοι ότι προκαλέσαμε μεγάλο πλήγμα στο πρόγραμμα χημικών όπλων της Συρίας. Είμαστε προετοιμασμένοι να διατηρήσουμε αυτήν την πίεση, εάν το συριακό καθεστώς είναι αρκετά ανόητο για να δοκιμάσει τη βούλησή μας» επισήμανε.
«Εάν το συριακό καθεστώς χρησιμοποιήσει ξανά αυτό το δηλητηριώδες αέριο, οι ΗΠΑ θα έχουν κλειδώσει το στόχο τους και θα είναι οπλισμένες», υπογράμμισε η Χέιλι.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΤΑΙ....!!

Ακριβώς ένα μήνα πριν, ανακοινώνεται Πανεθνικό Συλλαλητήριο με Σύνθημα «Η Ελλάδα ΔΕΝ αιχμαλωτίζεται!» που θα διεξαχθεί Κυριακή 13 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος !!!


Ήρθε η ώρα ο λαός μας να ξεσηκωθεί απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας, την παύση κάθε ανιστόρητης διαπραγμάτευσης που αφορά το συμφωνημένο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας με στόχο το διαμελισμό της πατρίδας μας, την αποκατάσταση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος που αλλοιώθηκε για να περάσουν παράνομα μνημόνια και να μετατρέψουν πραξικοπηματικά το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος (5/7/2015) που αποτελεί υπέρτατο νόμο, εκχωρώντας εγκληματικά την εθνική κυριαρχία της χώρας μας, παραβιάζοντας και καταπατωντας το Συνταγμα, εξαθλιώνοντάς τη χώρα μας οικονομικά και αφήνοντάς την εκτεθειμένη στο πλιάτσικο που επιχειρούν δανειστές και εχθρικά προσκείμενοι «γείτονες» , υποθηκεύοντας τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2099.

Την πρωτοβουλία παίρνει η νεοσύστατη πατριωτική Κίνηση Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ , αποτελείται από ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, αθλητές, ομογενεις, στρατιωτικούς,διπλωμάτες,δημάρχους,εργάτες του μόχθου, ακτιβιστές, δημοσιογράφους , νομικούς, γιατρούς, ομογενείς , εκπροσώπους Πολιτιστικων Ενώσεων , Παμμακεδονικών , Παμπελοποννησιακών , Πανθεσσαλικων , Παγκυπριακών ,Αγροτικών ,Ενώσεων , Συλλογους Γυναικών,Εκπροσωπους ΑΜΕΑ, , ευπαθών ομάδων , συνταξιούχων ,πολυτέκνων, , φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων ,με στόχο αποκλειστικό τη συσπείρωση των Ελλήνων πατριωτών του Ελλαδικού χώρου και του εξωτερικού και Φιλελλήνων του εξωτερικού , που ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ως Ελεύθερη Δημοκρατική και Ανεξάρτητη με τους Έλληνες να ξαναγίνονται πολίτες και όχι μόνο εκλογείς που θα αποφασίζουν, θα συμμετέχουν, θα ελέγχουν, θα κατευθύνουν το μέλλον και τις ζωές τις δικές τους και των παιδιών τους!

Η πρωτοβουλία, που προετοιμάζεται εδώ και αρκετούς μήνες, θα δημοσιευόταν χθες αλλά χθες θρήνησε το Πανελλήνιο τον πρωτο νεκρό του ακήρυχτου Ελληνοτουρκικού πολέμου , σκοτώθηκε μετά από αναχαίτιση ο ήρωας Σμηναγός Γιωργος Μπαλταδώρος!

Οι Έλληνες πολίτες ευχαριστούμε και εμπιστευόμαστε ολόψυχα τις ΕΔ του τόπου αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσει αποφασιστικά ο λαός ,η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ , ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ :

ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ούτε θα επιτρέψουμε να ξαναχυθεί άδικα Ελληνικό αίμα εξαιτίας άθλιων πολιτικών σκοπιμοτήτων ή να χαθεί έστω και μια σπιθαμή Ελληνικού εδάφους !!!!

Αναγνωρίζουμε ως σύμβολο μόνο την Ελληνική σημαία και με αυτή στα χέρια και ριζωμένη στις καρδιές μας, μπαίνουμε μπροστά στον ΑΓΩΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!!!

Θα επισυναφθεί αναλυτικό Δελτίο Τύπου και μέσα στην εβδομάδα θα διεξαχθούν Συνεντεύξεις Τύπου σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας ξεκινώντας με πρωτο σταθμό συμβολικά, τη ΜΑΝΗ, την περιοχή που έμεινε ΑΔΟΥΛΩΤΗ όπως είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΡΙΑ!!!!!

(Εάν πριν τις 13/5 συντελεστεί κάποιο θαύμα και αφεθούν ελεύθεροι οι όμηροι στρατιωτικοί μας , το συλλαλητήριο θα γίνει κανονικά για τα σοβαρά εθνικά θέματα και μακάρι να τους έχουμε κοντά μας ...εάν όμως τολμήσουν οι εκπρόσωποι του κοινοβουλευτικού φασισμού που σφετεριστικά ασκούν εξουσία, να φέρουν νωρίτερα στη Βουλή το ξεπούλημα της Μακεδονίας που έχουν ήδη κάνει και συμφωνήσει με μερίδα του εγχώριου πολιτικού συστήματος και ξένα παράκεντρα εξουσίας, τότε θα συγκεντρωθούμε στη Βουλή την ίδια μέρα για να αποτρέψουμε με κάθε τρόπο το διαμελισμό της πατρίδας μας έχοντας το δίκιο και το Θεό με το μέρος μας)

* Όσοι πιστεύετε ότι μια μικρή ομάδα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο ...κοινοποιήστε παντού την είδηση !!Δεν πάμε για να παρακαλέσουμε, πάμε για να κερδίσουμε την Πατρίδα μας ξανά
....!!!!!! Διαδώστε και κοινοποιήστε το ολοι παρακαλώ...ΕΛΕΝΑ

Agisilaos είπε...

@EΛΕΝΑ:Ονόματα και πεπραγμένα των ''διοργανωτών'',της ''ΔΙΕΞΟΔΟΥ''θέλουμε .Στην συνέχεια και αφού ''μελετηθούν΄΄-κατά τα βιογραφικά τους οι διοργανωτές,όπως και οι χρηματοδότες αυτών θα αποφασίσουμε περί της συμμετοχής μας.Οι καιροί των λευκών επιταγών πέρασαν ανεπιστρεπτί.Άλλωστε οι λευκές επιταγές σε αυτόκλητους σωτήρες από το 1826 και δώθε...μας κατάντησαν στο χάλι αυτό.

Μην μιλήσω για ''λαικές''εξουσίες και δημοκρατίες γιατί και πάλι θα γελάσουν τα τσιμέντα ..αν δεν πέσουν κιόλας...

Η δημοκρατία σας ανά τους αιώνες είναι το σκοινί που μας κληροδότησαν κάτι αρχαίοι ημών ...κλπ ,για να κρεμαστούμε μια χαρά ...και παντοιοτρόπως...

Καλή η μπουρδελοαθήνα σας με την δημοκρατία-σκοινί, που ΟΥΔΕΠΟΤΕ εφαρμόστηκε ,αλλά κάποιοι -ισχνή μειοψηφία-γουστάρουμε ΣΠΑΡΤΗ!Ναι αυτήν που όοοολοι εσείς οι 'δημιοκράτες' φροντίσατε να θάψετε επιμελέσταστα,κάτω απο τόνους βοθρολυματικής δειμοκρατίας...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΠΑΩ

Ανώνυμος είπε...

Παπαρια μαντολες με @ρχιδια καλαβρεζικα...Συνηθως τετοιες μαζωξεις αποτελουνται απο ησυχουληδες,γεροντοκορες,θεοφοβουμενους κλπ σε καλεσμα απο υποπτη "πατριωτικη κινηση",χωρις...αρχηγο και ηγετικη ομαδα.
Θα ξεσκεπαστουν μονοι τους οταν εμφανιστουν στα συστημικα καναλια μιλωντας την γλωσσα της πολιτικης ορθοτητας και απολογουμενοι οτι "δεν ειναι φασιστες".

Ανώνυμος είπε...

Τους ξεβρακωσε
Ο Roger Waters ιδρυτής και τραγουδιστής του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος των Pink Flοyd δε μάσησε τα λόγια του κατά τη διάρκεια συναυλίας, αναφορικά με την κατάσταση στη Συρια και ήταν σαφής:

"Η οργάνωση «Λευκά Κράνη» οργάνωσαν και έστησαν την προβοκάτσια στη Συρία προκειμένου ΗΠΑ και Βρετανία να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να επιτεθούν".
Μεσα σε τρια λεπτα τους τα ειπε ολα!

http://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/680585_roger-waters-ta-leyka-krani-estisan-tin-provokatsia-stin-ntoyma-gia-na

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ *ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ*ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ 129 ΝΕΚΡΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα σύμφωνος μέ τόν πρότελευταίο καί τελευταίο σχολιαστές.
Αν εμφανιστούν οί διοργανωτές σέ βοθροκάναλα ή δουλιά ειναι στημένη μεσα από Πρεσβεία .....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 15 Απριλίου 2018 - 5:44 μ.μ.
Θες την ωμη αληθεια; Δεν προκειται να απελευθερωθουν, γεροντακια θα γυρισουν. Ο Γερμανος δημοσιογραφος αρπαξε πεντε χρονια φυλακη, εμας που ειναι στρατιωτικοι, υπολογισε τα μονος σου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...