Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Τον “περιμένουν” λένε στην Λέσβο, αλλά αυτός θα πάει Μυτιλήνη . Κοροΐδο είναι;



Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία έχουν οι κάτοικοι και οι φορείς της Λέσβου για να διαμαρτυρηθούν  με Παλλεσβιακή κινητοποίηση την Πέμπτη που το νησί επισκέπτεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το «14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου.
Οι κάτοικοι της Λέσβου πρέπει με τις κινητοποιήσεις τους να στείλουν σαφέστατο μήνυμα στον Τσίπρα ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί και δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον τόπο τους να τουρκοποιηθεί.

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Ισχυρό Βόρειο Αιγαίου» είπε:

«Ζήτησα στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο από την κ. Καλογήρου και τον κ. Γαληνό να παραιτηθούν και να παραδώσουν τα κλειδιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λέσβου… Θα είμαστε όλοι μαζί τους»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Λέσβου του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτόρων και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου .

Υπάρχει μία πολύ καλή σκέψη, να γίνει μία καθιστική βουβή διαμαρτυρία, με τους κατοίκους της Λέσβου να καταλάβουν τις άκρες αριστερά και δεξιά στο οδικό δίκτυο Αεροδρομίου – Μυτιλήνης, χωρίς να εμποδιστεί η πομπή του Αλέξη Τσίπρα, αλλά να αντιμετωπίσει τις γυρισμένες πλάτες των πολιτών του νησιού .

Όλα αυτά και τον τρόπο διαμαρτυρίας θα τα αποφασίσει το Συντονιστικό Όργανο των Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων της Λέσβου τα οποία και θα ανακοινώσει με δελτίο τύπου.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι η Λέσβος – Μυτιλήνη έχει πολλούς κωλογλύφτες οπότε….τζίφος. Μην ξεχνάμε ότι είχαν προταθεί και για το Νόμπελ λαθρομεταναστευτικής φιλίας.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

35,613 likes
Μνημονια μεχρι να βγαλει μαλλια ο Γκουσγκουνης

http://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/683187_egkefalika-moirazei-i-ntoretta-stin-proti-tis-fetini-voytia-deite-kormi

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΦΘΑΝΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ 17 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ???
ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ??? ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ...!!!

Ανώνυμος είπε...

παει να γνωρισει απο κοντα τους νεους ψηφοφορους .ρουλα .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...