Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Είναι τόοοσο μαλάκες, που «ασχολούνται» με τον ….Βελόπουλο;



Μήπως τους βάζει ο ίδιος για να κάνει ντόρο:

Oμάδα λένε μελών του Ψώρρα και της Χρυσής Αυγής (έτσι δήλωσαν κάποιοι), έκανε ντου σε ομιλία που πραγματοποιούσε ο Βελόπουλος, ενώ κάποιοι από αυτούς επιχείρησαν να τον χτυπήσουν. Από τα σοβαρά επεισόδια στην κατάμεστη αίθουσα του Αναψυκτηριού Ηλιούπολης, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Βασίλη Βαλασόπουλου, τραυματίστηκαν παρευρισκόμενοι. Στο σημείο έφτασε, μετά από αρκετή καθυστέρηση, ισχυρή αστυνομική δύναμη. Τον Βελόπουλο φυγάδευσαν συνεργάτες τους, καθώς οι τραμπούκοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού στο πρόσφατο παρελθόν τα ίδια ακραία στοιχεία προσπάθησαν να διακόψουν πολιτικές ομιλίες που πραγματοποίησε σε Ελευσίνα, Ναύπλιο, Κω, Κάλυμνο και τώρα στην Ηλιούπολη.
Σήμερα θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον εσαγγελέα του Αρείου Πάγου και θα ζητήσει να αποδοθούν ευθύνες σε όλους αυτούς που διαταράσσουν την ομαλή διεξαγωγή των πολιτικών του συγκεντρώσεων αλλά και σε αυτούς που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική του ίδιου αλλά και των φίλων και στελεχών της «Ελληνικής Λύσης».
Τέλος, να πούμε πως η αστυνομική δύναμη ήταν ανεπαρκής έως ανύπαρκτη σε σχέση με την παρουσία του κόσμου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΩΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΕΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΩΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

"ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΡΟΜΠΑ!"ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-You Tube
ΧΙΟΣ"ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΙΠΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ"!!!
ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:"Ημασταν υποψηφιοι σε ενα κομμα που για να βηξειs επρεπε να ρωτησειs τον προεδρο!Δεν τον ηξερα εγω τον Μαρκο Καραμπερη δεν τον γνωριζα!Εγω τον γνωρισα ωs υποψηφιο του κομματοs!
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:Εδω ο Καρατζαφερηs ειχε παρει σβαρνα διορισε ολο τον κοσμο μα εκει ημουνα εγω συνεργαζομενοs του Καρατζαφερη!
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:"Ρουφιανοs Αρουραιοs και Προδοτηs ο Βελοπουλοs!

Ανώνυμος είπε...

εδω το απολυτο ξεφτιλικι του ρεζιλα βελοπουλου
πουλαει επιστολες του θεου ο ξεφτιλισμενος απατεωνας!

https://www.youtube.com/watch?v=KmsW9ljLdO0

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΜΟ ΚΑΜΠΑΛΙΣΜΟ ....

Ανώνυμος είπε...

Δειτε το βιντεο με το σουργελο Βελοπουλο και τα επισοδεια
Πολυ γελιο....
Μετα το 35ο λεπτο ααχαχαχαχααχαχααχχαχααχαχααααα

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=vAbd76IVYUc

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΥΦΟΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
Ο ΒΕΛΟ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΆ . ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ. ΤΑ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ,....,....
ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ Ο ΞΕΦΤΥΛΑΣ . ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ . ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΙΑΣΑΡΙΚΑ ........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...