Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ρε Εβραίε....Για το δικό σου πυρηνικό πρόγραμμα έχεις να πεις κάτι;





Έχουμε λαλήσει τελείως . Μιλά για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ο άνθρωπος που έχει πυρηνικό κρυφό πρόγραμμα, και για το οποίο δεν μιλά κανείς. Ένας το αποκάλυψε ο Μ. Βανούνου: είναι ο επιστήμονας που αποκάλυψε το πυρηνικό πρόγραμμα ... και αυτός εξαφανίστηκε.   

Νετανιάχου! «Το Ιράν έχει όπλα μαζικής καταστροφής»! Παρουσίασε μάλιστα ντοκουμέντα σαν… σταρ!

Με έκτακτο διάγγελμα, ο πρόεδρος του Ισραήλ αποκαλύπτει ντοκουμέντα για την πυρηνική συμφωνία του Ιράν . «Το Ιράν είπε ψέματα» είπε ξεκινώντας να παρουσιάζει τις αποδείξεις .Είχε φακέλους και cd πίσω από… κουρτίνες τις οποίες κατέβασε εντυπωσιακά για να τα αποκαλύψει! . Παρουσίασε  φωτογραφίες από μυστικές αποθήκες και κατασχεθείσες αποδείξεις .  Το είχε προαναγγείλει. «Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου θα κάνει δηλώσεις, που θα μεταδοθούν ζωντανά από τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, αναφορικά, με μια «σημαντική εξέλιξη» σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης». Αυτό μετέδιδαν από το απόγευμα της Δευτέρας, 30.04.2018, τα διεθνή πρακτορεία.
Και το έκανε με τρόπο, μάλιστα… επαγγελματικό!
Ο πρόεδρος του Ισραήλ δίνει συνέντευξη Τύπου και ξεκίνησε παρουσιάζοντας δηλώσεις του προέδρου του Ιράν, Χασάν Ροχανί, ο οποίος έλεγε πως το Ιράν δεν έχει πυρηνικά.
Ποια ήταν η απάντηση του Νετανιάχου; «Το Ιράν είπε ψέματα»! Και μάλιστα η ατάκα αυτή… έπαιζε στο power point που βρίσκονταν πίσω του! Δεν ήταν μόνο αυτό, όμως, το στοιχείο… σόου που προσέδωσε ο Ισραηλινός πρόεδρος στην παρουσίασή του.
Ο Νετανιάχου ανέφερε στην παρουσίασή του τη Δευτέρα πως το Ισραήλ έχει στην κατοχή του και μπορεί να αποκαλύψει «νέες και καθοριστικές αποδείξεις» ότι το Ιράν αποκρύπτει τις δραστηριότητές του για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων.
Ο επικεφαλής του ισραηλινού κράτους κατήγγειλε ότι «το Ιράν ψεύδεται» αφότου υπέγραψε τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα με τη διεθνή κοινότητα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ιράν μετέφερε το πρόγραμμα ανάπτυξης πυρηνικών όπλων σε μυστική τοποθεσία και η αποθήκη όπου βρίσκονται τα απόρρητα αρχεία για τα ατομικά όπλα του Ιράν έχει εγκατασταθεί εντός τεράστιων μεταλλικών καταφυγίων.
Ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης τόνισε ότι η χώρα του έχει στην κατοχή της «ακριβή αντίγραφα» των αρχείων με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, ενώ παρουσίασε βίντεο το οποίο, όπως υποστήριξε, δείχνει τις ιρανικές εγκαταστάσεις.

Για τις δικές του εγκαταστάσεις πότε θα δούμε …βίντεο;

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΜΟ ΟΠΟΥ ΠΕΣΕΙ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ
ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΜΠΛΙΑΧ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝ ΕΤΗ 2018 ΑΗΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Το φαρμακο για τον καρκινο να βρουν εσυ θελεις. Τον καρκινο τον εχουμε ολοι μας, ερχεται και φευγει, αν ομως εχεις διαλυμενο ανοσοποιητικο, την πατησες. Αναρρωτησου ποιοι μας θελουν εξαρτημενους απο χαπια, ιατρικη "φροντιδα" κλπ κλπ κλπ Ειναι πολλα παρα πολλα τα λεφτα που διακινουνται παγκοσμιως.
Σκεψου και κατι ακομα, το πιο σημαντικο τριπτυχο και κανε το οροσημο στη ζωη σου.
Η φυσικη καλλιεργεια παγκοσμιως ειναι λιγοτερο απο 2%
-Φυσικη καλλιεργεια
-Φυσικη διατροφη
-Φυσικος ανθρωπος
Αν πιστευεις οτι εισαι φυσικος ανθρωπος με τις αρρωστημενες τροφες που εχουν επιβαλλει, καλως κανεις.
Ενα ακομη να θυμασαι, ο προθαλαμος των νοσοκομειων ειναι τα σουπερ μαρκετ.
Η λεξη κλειδι ειναι πολυεθνικες και περιλαμβανει τα παντα.
Βαρεια βιομηχανια (τρακτερ αγροτικα μηχανηματα λιπασματα χημικα σκευασματα ιατρικα κεντρα, μηχανηματα, κλινικες ατελειωτος ο καταλαγος)
Αν ακολουθουσαμε τη φυσικη καλλιεργεια ολα αυτα θα ηταν αχρηστα οποτε σκεψου τι παγκοσμιο κραχ θα υπηρχε στον τομεα της επιβαλλομενης ψευδοτεχνολογιας τους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο περιμενα ολοκληρους μηνες να διαβασω
"Ο Π.Παυλόπουλος προανήγγειλε την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου"
Τη συνεχεια ελπιζω να τη ξερετε και οσοι γνωριζετε εχετε λαβει τα μετρα σας, για τους υπολοιπους δεν θα μπορεσουμε.
http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/proedria-dimokratias/683529_o-ppaylopoylos-proaniggeile-tin-oriothetisi-aoz-metaxy

Ανώνυμος είπε...

12:23

Αφου ειναι ετσι οπως τα λες τοτε γιατι το προσδοκιμο ζωης στην Ελλαδα βρισκεται στα 80,5 ετη κατα μ.ορο;
Τον 19ο αιωνα που οι Ελληνες ετρωγαν "φυσικα" το προσδοκιμο ηταν 36 χρονια.
Το 1950 ηταν 66 χρονια.Το 1999 ηταν 76 αντρες και 81 γυναικες
Το 2015 ηταν μ.ο. τα 81,59 χρονια.
Οι γεροι ζουνε πολυ και ειναι η πλειονοτητα των ψηφοφορων.Αυτο βλεπω εγω.

Ανώνυμος είπε...

Απαντω, το 19ο αιωνα ηταν η βιομηχανικη επανασταση (καδμιο μολυβδος αμιαντος κλπ) κανενα μετρο προστασιας, δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε.
Αν διαβασεις για τη δικη μας ΕΛΕΝΙΤ θα εχεις μια εικονα του πως ηταν εκεινες οι εποχες.
Το 1950 ειχε προηγηθει ο Β' παγκοσμιος πολεμος και ακολουθησε ο εμφυλιος.
Αν διαβασεις η πεινα στην Ελλαδα διηρκησε μια δεκαετια μεχρι να ομαλοποιηθει η παραγωγη η επαρκεια και η διαθεση των προιοντων.
Ολοι οι γεροι ειναι πληρως εξαρτωμενοι απο χαπια και η μια εγχειρηση ακολουθει την αλλη, σημερινοι πενηνταρηδες χτυπουν ακαταπαυστα ενεσεις για ζαχαρο, τα ψυχοφαρμακα εχουν αντικαταστησει τις καραμελλες, τα χαπια για τη δυσκοιλιοτητα τα παιρνουν με τις χουφτες, παιδια που ειναι υπερβαρα εχουν ελλειψεις σε σιδηρο και βιταμινες, η οστεοπωρωση εχει σακατεψει ολες τις γυναικες ανω των εξηντα χρονων.
Προσθεσε τις νεες παθησεις που εμφανιστηκαν τη τελευταια εικοσαετια στη χωρα μας αλτσχαιμερ παρκινσον κλπ, πολλαπλασιασε τις με την πανδημια των αλλεργιων και θα εχεις τις απαντησεις απο μονος σου.

Ανώνυμος είπε...

Τελος παντων καλως ή μαλλον κακως ζουμε στην εποχη που ζουμε.Και γω θελω να ζω στη φυση και τρωω υγιεινα και με μετρο αλλα δεν γινεται.Μονο στα μοναστηρια και στα κοινοβια.Αν αρρωστησουμε θα παμε στον γιατρο να μας γραψει φαρμακα.Και εσυ το ιδιο θα κανεις.Τελικα ολοι μια μερα θα πεθανουμε.Δεν μπορει να αντιστραφει η πορεια που εχει παρει ο πλανητης.Καποτε ο υπερπληθυσμος θα φερει μια πανδημια και θα αφανιστει το 50%.Οπως εγινε πριν 600 χρονια με την βουβωνικη πανουκλα.
Αυτη θα ειναι η καταληξη.

Ανώνυμος είπε...

Σε γιατρους και φαρμακα εχω να πεσω 32 ολοκληρα χρονια και το λεω ειλικρινα, δεν παιρνω ουτε ασπιρινη. Για τον πυρετο εχω βρει πεντε δικους μου διαφορετικους τροπους που ριχνουν τον πυρετο στα πρωτα 10 λεπτα εως 4 ωρες το μεγιστο, αναλογα με το ποια "αγωγη" θα χρησιμοποιησω.
Ο πιο γρηγορος τροπος διαρκει οσο ενα ντουζ.
Μπαινεις στο λουτρο ριχνεις επανω σου αρκετο ζεστο νερο, σαπουνιζεσαι με πρασινο σαπουνι καλα και αμεσως μετα ξεβγαζεσαι αλλα το νερο θα το "παγωνεις" λιγο λιγο ολο και περισσοτερο μεχρι οσο εσυ το αντεχεις να ειναι κρυο ομως. Ντυθηκες και βγηκες εξω με τη μια δεν παει να ριχνει εξω χιονοστοιβαδες.
Ας βγει ενας γιατρος να μας προτεινει τη δικη του "αγωγη" που θα φερει αποτελεσμα κατω απο 48 ωρες!

Ανώνυμος είπε...

ρε 3,10πμ τι σχεση εχει αυτά που γραφεις με το πυρηνικο πρόγραμμα του Ιραν!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτοι επιτρεπεται να εχουν πυρηνικα, μιλουν με το θεο και τους εχει πει ο θεος να τοκιζουν ολο το πλανητη και να εχουν πυρηνικα.

Ανώνυμος είπε...

οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
δεκα κιλα ορχεις εχουν οι πολιτικοι εβραιοι και οι πολιτες του Ισραηλ
μερικοι τους καταλογιζουν διαφορα ...οποιος τολμαει ας τα βαλει μαζι του
μακαρι να ηταν και εδω ετσι οι πολιτικοι αλλα εδω οχι μονο δεν υπερασπιζονται την πατριδα μας αλλα εχουμε και τη καραμελα να κατηγορουμε οτι δεν μπορουμε να φτασουμε
ΜΠΡΑΒΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
Ο ΑΤΟΛΜΟΣ ΕΧΕΙ ΡΟΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ
ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΩΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ........

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ . ΕΝΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΦΕΛΗ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ.!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ !!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΩΝ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΑΡΙΑ Ο Ψ3ΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ...........
Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ............

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε στό γιουτιούμπ ''τό ισραήλ είναι ιδιοκτησία τών ρόθτσαιλντ'' καί βγάλτε μετά τά συμπεράσματά σας .

Ανώνυμος είπε...

Ηρθε ο ελληνοφωνος σαγιαν* του ΚΙΣΕ, να αλλοιωσει τα σχολια για τα πυρηνικα της τρομογιαφκας κι αρχισε να μας αναλυει τα .....περι καρκινου.
Ρε ουουουουστ!


*http://deltio11.blogspot.com/2013/03/blog-post.html





Μεροπη Πετροβασιλη του Κωνσταντινου

Ανώνυμος είπε...

4:32 μ.μ. Δεν πας να ξυσεις κανενα τζοκερ να σου φυγει η πιτυριδα απο τα νυχια. Κατσε τρωγε τα σκατα που σου πασαρουν σε πολυγχρωμες συσκευασιες να κανεις τα γιατρουδακια με πολυτελεις βιλλες. ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ!
ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΤΡΩΣ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟ ΝΙΑΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Μυιγα τσε-τσε σε τσιμπησε ελληνοφωνε σαγιαν;
Θα φωναζετε το Χιτλερ να σας σωσει.
Και δεν αργει αυτη η ωρα.
Κι εκει θα δεις τρεξιμο και κλαμα. Κι ας τα κεινα του κωλου περι γιατρων.


Μεροπη Πετροβασιλη του Κωνσταντινου

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ??
ΕΣΥ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ??

Ανώνυμος είπε...

Mossad , Mi6 , Κισε , πρεσβείες , καί όλο τό ρουφιανολόι τού ρόθτσιλντ , παρακολουθούν τά σχόλια μας γιαυτούς .
Στό τέλος μάς κλάνουν καί τόν πούτσο μας.
Ελληνες μή φοβάστε τά οβριά . Μάς τρέμουν οί κουφάλες !

Ανώνυμος είπε...

Επεσα στην περιπτωση, τι να κανω πρεπει να απαντησω στη διχασμενη τριφασικη προσωπικοτητα της ανωμαλιας του ατομου με τα πολλαπλα "προσωπα".
Ακου Μαρια Πενταγιωτισα ή οπως αλλοιως θες να αυτοπροσδιοριζεσαι μεσα στη μηνυματικη ταραχη σου.
Πριν καποια χρονια εντελως τυχαια βρηκα μια Εβραικη εταιρεια που σας ταιζε και συνεχιζει να σας ταιζει ΣΚΑΤΑ! Στην κυριολεξια ομως!
Παραγει διαφορα προσθετα τα οποια χρησιμοποιουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ.
Προσθετα για τυρια, για ολα τα γαλοκτοκομικα, για ζυμες *ψωμι, μπισκοτα, κεικ κλπ κλπ)
οπως επισης και διαφορα προσθετα για ιχθυοκαλλιεργεις ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Ολα αυτα τα προσθετα ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 5& και καποια αλλα εξισου τοξικα σε χαμηλοτερες τιμες.
ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ TA PDF ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ!
Θεωρησα καλως τοτε, να τα κοπιαρω και να τα στειλω στο τοτε φιλαρακι σου τον οποιο πιστευες και τον ψηφιζες ενω σημερα τον καθυβριζεις......
Αυτον τον καταγγελτικο τυπο της thrash tv με τα πρασινα τσαγια και τις αλοιφες για τους κάλους.
Το αποτελεσμα ξερεις ποιο ηταν καλοχαϊδεμενο μου παιδι;
Μεσα σε μια εβδομαδα ειχαν εξαφανιστει τα PDF απο την ιστοσελιδα τους και το ιδιο συμβαινει μεχρι και σημερα, αυτη εδω τη στιγμη!
Και για να το προχωρησω λιγο ακομα επειδη εισαι νεο ψαρακι εδω μεσα, το ειχα αναφερει με γραπτο μηνυμα μου εδω στα σχολια του Ιχνους.
Παρε λοιπον τωρα το κουβαδακι σου και αντε να στοκαρεις καμμια παστα Φλωρα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΧΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΓΥΡΩ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ....)
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ . ΟΝΟΙΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΝΟΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΡΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΡΟΡΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΜΕΣΙΑ ....

Ανώνυμος είπε...

3 Μαΐου 2018 - 9:24 π.μ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
'' ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ '' ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΙΩΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ( ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΝΤΕΥΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 'Η ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΩΝΟΤΗΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Τά πολιτικά τζάκια δέν τά έχω καί τόσο έξυπνα πού νά διαφεντεύουν ένα αιώνα τήν ελλάδα. Καί οί Ελληνες δέν είναι τόσο κουτοί πού νά τούς έχουν μόνιμα στήν εξουσία.
Κάτι άλλο συμβαίνει έν Ελλάδι κρυφίως ..
Η Ελλάδα πυρηνικά δέν έχει καί ούτε χρειαζώμαστε . Είμαστε φιλήσυχος καί ειρηνικός λαός . Ξέρουμε όμως από τούς προγόνους μας καί τήν ενδοξότατη ιστορία μας νά υπερασπιζώμαστε τήν τιμή καί τή δόξα τού Ελληνικού έθνους μας.
Τά πυρηνικά άλλοι τά θένε ..

Ανώνυμος είπε...

Ναι πράγματι!Το ισραήλ την τιμά την ιστορία του με το παραπάνω...Με εκατόμβες νεκρών παιδιών και Παλαιστινίων αμάχων...Και γαμώ τα τιμήματα...της ισραέλι-στόρυ...Ρε δεν πας να ιδείς αν ερχόμαστε που θα μας πεις να μην ασχολούμεθα με τους αιώνιους χασάπηδες του γλόμπου;;;924...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...