Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Φόβου τους "πατριώτες" και δώρα φέροντες.



Ο απερίσκεπτος ; «Τουρκοφάγος» δικηγόρος του Οτσαλάν Φαηλος που είναι υπέρ της δημιουργίας Κουρδικού κράτους χωρίς να σκέπτεται ότι με την δημιουργία του ακυρώνετε η συνθήκη της Λοζάνης, πράγμα καταστροφικό για μας, μάζωξε ένα τσούρμο «επισκέπτες» διαφόρων αποκομμάτων και «ταγμάτων», και νομίζει ότι θα σώσει με ανίερες συμμαχίες δήθεν την Ελλάδα, διότι όλοι οι ξετφιλισμένοι αυτό επικαλούνται.  Τελευταίο του κατόρθωμα η  συμμαχία –σωτηρία του Καμμένου για εθνικούς λόγους. Για τέτοια πηλά δεν χαλάμε ούτε το σάλιο μας. Ότι τα σκάτα και η κουτάλα.  .    

Μετά την συνάντηση ο Φαήλος Κρανιδιώτης θα έγραφε στο antinews Η τουρκική επιθετικότητα συνεχώς κλιμακώνεται και τα πράγματα είναι πιο επικίνδυνα από συνήθως. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές και για εθνικό ζήτημα δεν χωρά κομματικός φατριασμός. Μπροστά στον κίνδυνο ενός θερμού επεισοδίου ή ακόμη και πολέμου, οι πολίτες απαιτούν ομοψυχία απέναντι στον Τούρκο . Κι όταν λένε ομοψυχία, εννοούν ομοψυχία για την αντίσταση κι όχι για την υποταγή.
Ένα αυτό, ό,τι δηλαδή απέναντι στον Τούρκο βάζουμε όλοι πλάτη κι άλλο ένα, το γεγονός της άθλιας στάσης της ηγετικής ομάδας της ΝΔ, του ανακυκλωμένου ΠΑΣΟΚ, και από κάτι λιμά του Ποταμιού, της ΔΗ.ΜΑΡ. και των αντηχείων της παρακμής και του μαρασμού, SKAI, Φιλελεύθερος κλπ, σήκωσα το τηλέφωνο πριν λίγες ημέρες, μίλησα με τον Πάνο Καμμένο και ζήτησα επίσημη συνάντηση για ενημέρωση.
Με τον ΥΠΕΘΑ και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, μόνο ξύλο δεν έχουμε παίξει, τον έχω περάσει γενναίες δεκατέσσερις, με έβρισε κι αυτός, τον πήγα στα δικαστήρια. Όμως οι Τούρκοι έχουν απλώσει το ζωνάρι τους για καυγά και έχουμε δεχτεί μπαράζ από επιθετικές πράξεις και προκλήσεις, προσβολές.
Όταν τους απάντησε το αυτονόητο, πως “θα συντρίψουμε όποιον αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία”, πράγμα που θα έπρεπε να λέει όλο το πολιτικό φάσμα εν χορώ, απαντώντας στις χυδαιότητες πως “θα σας παστώσουμε σαν ψάρια, θα σας πνίξουμε στην θάλασσα, όπως τους παππούδες σας, θα σας βγάλουμε τα δόντια” κι άλλα κεντροασιατικά κατσαπλιάδικα, ταιριαστά σε γενοκτόνους και δουλέμπορους, είδα με έκπληξη την άθλια θέση της αντιπολίτευσης.
Μητσοτάκης, Κυρανάκηδες, ο πενθών την Χίλαρυ Κουμουτσάκος, ο “ψιτ, παιδί, πιάσε ένα βερμούτ” Σταμάτης, ο Αυγενάκης και πλήθος άλλοι, δήλωναν πως εμπιστεύονται τον Ερντογάν πιο πολύ από τον πρωθυπουργό, πως φταίει ο Καμμένος γιατί προκαλεί κι άλλα ωραία, που στην ουσία υιοθετούν την τουρκική ρητορική κατά του ΥΠΕΘΑ και κάνουν φαιδρούς αλλά εξαιρετικά βλαπτικούς για τα συμφέροντα μας συμψηφισμούς.
Λες και φταίμε και εμείς για τον επεκτατισμό των ισλαμοφασιστών Τούρκων ή πως είναι ζήτημα σαβουάρ βιβρ. Αν δηλαδή ο Καμμένος έκανε την πάπια ή έλεγε “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”, τα μεμέτια δεν θα κάνανε παραβιάσεις, δεν θα μας απηύθυναν χυδαίες κι ανιστόρητες, ενίοτε, απειλές και θα μας στέλνανε σερμπέτια και ραχάτ λουκούμια. Στον Κουμουτσάκο και τον Σταύρο Θεοδωράκη διπλή μερίδα και κεντητά πασούμια δώρο.
Πήγαμε λοιπόν σήμερα στο ΥΠΕΘΑ, με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από σοβαρούς Αξιωματικούς, στελέχη του κόμματος, τον Γ.Γ. Χρήστο Χρηστίδη, τον Αν. Γ.Γ. Τάσο Φαραντάτο, τον Γραμματέα Εθνικής Άμυνας, Κωνσταντίνο Αλέξη, τον Τομεάρχη Οργανωτικού, Γιώργο Καραποστόλου και τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Αλέξανδρο Αρβανιτάκη. Αφήσαμε στην άκρη της διαφορές μας και για παραπάνω από μια ώρα ο Πάνος Καμμένος και οι ( Καμμένες γλάστρες ) κ.κ. Α/ΓΕΕΘΑ, Βαγγέλης Αποστολάκης, ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Α/ΓΕΝ Νικόλαος Τσούνης κι ο Α/ΓΕΑ Χρήστος Χριστοδούλου, μας ενημέρωσαν διεξοδικά για τα τεκταινόμενα και την σοβαρή προετοιμασία και ετοιμότητα της χώρας, απάντησαν στις ερωτήσεις μας και άκουσαν τις απόψεις μας.

 

Ο βίος και η πολιτεία του στρατηγού ε.α Παναγιώτη Φαραντάτου

 

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΕΙΔΗ, ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, Ι.Δ.Ε.Α. ΚΑΙ ...

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Ο "διεγραμμένος" ΜΑΣΩΝΟΣ Καραποστόλου ΕΞΕΛΕΓΗ στην Κ.Ε του ΛΑΟΣ. ..

 

Τι κρύβεται πίσω από τον ... Καρατζαφέρη;;; Τώρα βάλτε ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άμα ήξερε ο κοσμάκης τον βρώμικο ρόλο που παίζουν, θα τους λυντσάριζε.

Ανώνυμος είπε...

Οταν λέμε .ότι μ' όλα τούτα τα κατακάθια ένα γύρο, την έχουμε εντελώς βαμμένη αλλά και γαμημένη...δεν είναι κι υπερβολή...

Πάρτε μάτι έναν-έναν τους :Σαν να λέμε ''παρε την πατσά και χτύπα τ' άντερα...''

Ανώνυμος είπε...

Τον Φαήλο υποστηρίζει ο Σπύρος Χατζάρας,ο οποίος μας είπε ότι υπάρχουν δύο τύποι μασόνων,οι "καλοί" που μυήθηκαν "εξ ανάγκης" και οι προδότες.Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει τους Καποδίστρια,Κολοκοτρώνη,Μεταξά,δηλαδή τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στα βιβλία του.... Τα δικαιολογεί που έγιναν μασόνοι γιατί ολόκληρο το οικοδόμημα που στήριξε για να γράψει τα βιβλία θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.Κάναμε στον κ.Χατζάρα μερικές ερωτησούλες
1)Γιατί εφ'οσον ισχυρίζεται ότι ο Κολοκοτρώνης έγινε μασόνος "δια λόγους ανωτέρας βίας" μύησε τους γιούς του Πάνο και Γενναίο στη Μασονία;2)Γιατί ο Μεταξάς που και αυτός "εξαναγκάστηκε" να ορκιστεί μέλος της Στοάς Ησίοδος,τάχθηκε αναφανδόν στο πλευρό της Αγγλίας,της αυτοκρατορίας "της Πουστιάς" οπως την αποκαλεί ο ίδιος ο Χατζάρας;3)Μας τσαμπουνάει συνέχεια την Κόκκινη Συμφωνία,που την βασίζει ως συμφωνία στην κατάθεση του Ρακόφσκι,κατάθεση η οποία περιέχει μια λέξη -"αυτοί"-που ο Χατζάρας την θεωρεί την λέξη κλειδί που εξηγεί την αβάσιμη θεωρία του.Τον ρωτήσαμε.κ Χατζάρα εάν ο Ανακριτής ήθελε να μάθει ποιούς ο Ρακόφσκι αποκαλεί "αυτούς" θα έκανε την ερώτηση "Ποιοί είναι οι Αυτοί;" Αλλά δεν τον ρώτησε και αυτό σημαίνει ότι ο Ανακριτής γνώριζε ποιοί είναι οι Αυτοί και μάλλον δεν τον εντυπωσίαζαν ως πρόσωπα.Έτσι δεν ρώτησε ποιοί είναι οι "Αυτοί"....Κάτι που δείχνει ότι η κατάθεση του Ρακόφσκι δεν ήταν τίποτε άλλο παρά άλλη μιά τυπική κατάθεση από τις χιλιάδες που δόθηκαν στην Γκε Πε Ου την συγκεκριμένη περίοδο.

Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν σε σχόλιο στο Δελτίο των 11 αλλά ο κ.Χατζάρας ευρισκόμενος σε αδυναμία να δώσει επαρκείς απαντήσεις,φρόντησε κατά την προσφιλή του τακτική να τα θάψει.
Θαυμάστε την κατάντια και την ατιμία του....

Ανώνυμος είπε...

9:03

Ρε φιλε τι μας λες τωρα αυτος εδω μας λεει οτι βαζουν για να του γραφουνε επικοινωνιολογους απο την
Κορη της Μεγαλης Στοας του Λονδινου χααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα τους
Σοφτ Παουερ ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πεφτει τρελο γελιο ο ανθρωπος ειναι ημιτρελος οπως ο Πατερακης ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εχουμε γεμισει απο ψυχακηδες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...